Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Bio Bullsh*t Bingo' kaart vooroordelen over bio aan

Nature & More lanceert vandaag de 'Bio Bullsh*t Bingo' voor iedereen die in de biologische sector werkt en regelmatig aan een kruisverhoor over zijn idealen wordt onderworpen. Het doel is om op speelse wijze een antwoord te geven op de valse aannames en vooroordelen die over biologische landbouw bestaan.

Iedereen die werkzaam is in de wereld van duurzaamheid of biologische landbouw, weet dat je vaak een saldo van kritische vragen om je oren krijgt, als je iets vertelt over je werk. "Maar biologisch is toch een beetje een marketingtruc?" "Biologisch kan de wereld toch niet voeden?" "Bio bij de discounter is toch niet echt biologisch?" Als je voor een bedrijf of instantie zonder idealen werkt, word je zelden aan zo'n kruisverhoor onderworpen. Best gek.


Klik hier voor een grote versie van de bingokaart.

Voor iedereen die in de biologische sector werkt en dit herkent heeft Nature & More daarom de 'Bio Bullsh*t Bingo' ontworpen. Wel zo leuk voor een etentje met je nieuwe schoonouders, een presentatie bij de gemeente of een bijeenkomst met studenten. Wat zijn de spelregels? Nou, heel simpel, zodra je een van de vooroordelen hoort mag je die wegkruisen op de bingokaart. Als alle vakjes zijn afgevinkt mag je keihard 'Bullshit Bingo' roepen… leuk toch?

Op de website van Nature & More is de Bio Bullsh*t Bingo Kaart als PDF te vinden, samen met de mogelijke antwoorden die je in zo'n discussie kunt geven, en links naar relevante achtergrondinformatie. Nature & More is het trace & tell merk van Eosta, distributeur van verse biologische en eerlijke groente en fruit.

Voor meer informatie: www.natureandmore.com
Publicatiedatum: