Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coco Frostick: een nieuw 100% plantaardig ijsje

Abbot Kinney's introduceert een verantwoord ijsje: de Coco Frostick. Het nieuwe ijsje is 100% plantaardig, gemaakt van frozen yoghurt van kokosmelk en pure chocolade. Abbot Kinney's Coco Frostick is een nieuwerwetse versie van een ouderwets lekker chocolade-ijsje. Fris-zoet yoghurtijs op basis van romig kokosmelk in een dubbeldikke laag pure, Fair Trade chocolade. Gezoet met wat biologische rietsuiker en rijststroop. Zonder lactose, soja of andere onnodige toevoegingen en helemaal plantaardig.



#keepyourplanetcool

Het ijsje past perfect in de duurzame visie van Abbot Kinney's. Het jonge bedrijf uit Amsterdam wil graag een rol spelen in de transitie van ons voedselsysteem naar een duurzaam model - een economie zonder klimaatverandering, dierenleed door bio-industrie en uitbuiting van mensen. Abbot Kinney's wil graag een volledig transparant business model laten zien, gesteund door new-techology zoals blokchain. Andere producten van Abbot Kinney's zijn plantaardige yoghurt, frozen yoghurt en nu dus een chocolade-ijsje.



De Coco Frostick is te koop bij Ekoplaza en andere biologische winkels.
3 ijsjes (100 milliliter) in een doos van gerecycled karton voor 5,99 euro.



Voor meer informatie: www.abbotkinneys.com
Publicatiedatum: