Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Camilla Parker Bowles gebruikt bijengif voor een jonge huid

Het gerucht gaat dat de Hertogin van Cornwall, Camilla Parker Bowles, een aparte methode gebruikt om haar huid jong te houden.

Sinds net voor haar huwelijk met Prins Charles zou Camilla namelijk regelmatig een gezichtsmasker gebruiken dat bijengif bevat. Dit masker zou aangeboden worden door schoonheidsspecialiste Deborah Mitchell, de eigenaresse van Heaven Skincare. Het bedrijf staat bekend om het gebruik van bijengif in sommige van zijn producten. Deze producten zijn echter niet goedgekeurd door de Soil Association - waarvan Camilla's echtgenoot Prins Charles beschermheer is.

Campagnevoerders waarschuwen dat het oogsten van bijengif schade aan de populatie aan kan brengen, waarvan de cijfers de laatste jaren al gedaald zijn. Jen Collins, beauty campagne manager bij de Soil Association, vertelde aan de Sunday Times: "De gebruik van bijengif past niet bij biologische principes. "Het gebruik hiervan is dan ook niet toegestaan onder de 'Cosmos' internationale biologische en natuurlijke cosmetica standaard, waarvan de Soil Association partner is. 

"Er zijn oogstmethodes beschikbaar die zeggen niet schadelijk te zijn voor de bijen, maar het is niet duidelijk of deze methodes op lange termijn schade aan de gezondheid of zenuwsystemen van de bijen aanbrengen."

Bron: Express
Publicatiedatum: