Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Scholen regio Zutphen wennen aan De Goede Snackbar

"Nu serveren we geen voer meer maar voeding"

Chef-kok Eric van Veluwen verzorgt met zijn concept De Goede Snackbar de catering op drie scholen in de regio Zutphen. Het assortiment hiervan is bijna 40 procent biologisch (daarvoor kreeg De Groene Snackbar als eerste cateraar het bronzen EKO-keurmerk). Hij doet dit sinds de zomervakantie van 2017. In een artikel van Misset Horeca verklaart rector Erwin Lutteke van het Isendoorn College de keuze voor het iets duurdere concept als volgt: "Het is een goede manier om leerlingen bewust te maken van gezond en biologisch. Ook was het een vraag vanuit de ouders waarop wij geanticipeerd hebben. Maar het moest ook betaalbaar blijven." Conciƫrge Veron van Unen van de Vrijeschool in Zutphen zegt dat veel ouders waarderen dat er gezonde producten te krijgen zijn in de kantine. "Nu serveren we geen voer meer maar voeding." De chef-kok hoopt dat de versterkte aandacht voor biologisch doorgetrokken zal worden naar het lesmateriaal.

Voor meer informatie over De Goede Snackbar: degoedesnackbar@gmail.com

Klik hier voor het complete artikel.

Bron: Misset Horeca
Publicatiedatum: