Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




"Eerste keer dat je iets biologisch eet, spuug je het waarschijnlijk uit"

Parfumeur Jeroen Oude Sogtoen geeft in een uitgebreid interview in Tubantia aan dat hij de toename van interesse in biologische voeding als een positieve tendens ziet. "Het begint met nieuwsgierigheid. Mensen zijn bezig hun smaak te ontwikkelen. Neem de ontwikkeling rond biologisch voedsel. Minder vlees eten, dat gaat heel hard nu. Maar de eerste keer dat je iets biologisch eet, spuug je het waarschijnlijk uit: jakkes, er zit smaak aan die kip!" Ook vegan noemt hij een super interessante ontwikkeling. "Ondertussen zijn er vegan restaurants die te gek zijn."

Bron: Tubantia


Publicatiedatum: 16-4-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

25-4-2018 "Biologisch veevoeder is schaars"
23-4-2018 "Foodondernemers zijn adviseur van de consument"
23-4-2018 "Jaarlijks scheelt dat enkele honderden kilo's voer per zeug"
17-4-2018 "Vraag biologische biggen groter dan aanbod"
16-4-2018 CE Delft: "Consument betaalt veel te weinig voor vlees"
13-4-2018 Bio-voeding voor kweekvissen in Zeeland
11-4-2018 Bioland Zuid-Tirol en Bio*Beef verenigen zich
11-4-2018 Ierland: Biologische vleessector vraagt om meer overheidssteun
9-4-2018 "Varkens voeren op maat leidt tot beter resultaat"
5-4-2018 "Veel rookworsten nog te zout"
5-4-2018 Gaat Slagerij de Ridder stoppen?
4-4-2018 Winkelen en ’boeren’ bij de White Ranch
3-4-2018 Worden zeldzame koeien gered door nieuwe regeling?
30-3-2018 "Op naar meer biologische stieren"
30-3-2018 Pluimveesector blijft verbeteren
30-3-2018 "Varken gaat zeer efficiënt om met eiwit"
28-3-2018 "De controle in bio is wel degelijk heel performant"
26-3-2018 "Boeren zitten in de overlevingsmodus"
26-3-2018 "Nooit vastgesteld dat Veviba niet-bio-vlees als bio commercialiseerde"
23-3-2018 Vleesschandalen drijft Belgen in armen van bio-boer

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *