Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Eerste keer dat je iets biologisch eet, spuug je het waarschijnlijk uit"

Parfumeur Jeroen Oude Sogtoen geeft in een uitgebreid interview in Tubantia aan dat hij de toename van interesse in biologische voeding als een positieve tendens ziet. "Het begint met nieuwsgierigheid. Mensen zijn bezig hun smaak te ontwikkelen. Neem de ontwikkeling rond biologisch voedsel. Minder vlees eten, dat gaat heel hard nu. Maar de eerste keer dat je iets biologisch eet, spuug je het waarschijnlijk uit: jakkes, er zit smaak aan die kip!" Ook vegan noemt hij een super interessante ontwikkeling. "Ondertussen zijn er vegan restaurants die te gek zijn."

Bron: Tubantia

Publicatiedatum: