Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Uitstekende manier om kennis te maken met nieuwe bio-producten"

Vitality Box gaat ruim 9.500 keer over de toonbank

Klanten van deelnemende Natuurwinkels en biologische speciaalzaken in Nederland en Belgiƫ konden in de maanden februari en maart sparen voor een extra hoge korting op een Vitality Box ter waarde van 27,50 euro. De Vitality Box zat boordevol biologische healthy snacks, krachtige ontbijtjes, gezonde sapjes en meer. Rineke Dijkinga heeft als ambassadeur haar naam aan deze box verbonden. De actie is inmiddels afgerond. Er zijn maar liefst 9.500 boxen verkocht in Nederland en Belgiƫ.



De resultaten van deze actie hebben onze verwachtingen ver overtroffen. Jacqueline de Kool, manager sales, en inkoop Natudis: "Wij zijn bij Natudis overdonderd door het succes van deze unieke campagne. De Vitality Box speelde duidelijk in op de aanwezige behoefte van onze klanten. We zijn samen met de winkels erg trots op dit behaalde resultaat."

Maria Willems "eigenaar van Naturijn in Culemborg: "Het was een overweldigend succes, klanten waren vaak blij verrast door de gezonde en gevarieerde producten in de Vitality Box. Het was voor veel klanten echt een cadeautje." Frieda Mulder, Natuurwinkel Drachten: "Het was een originele actie waar heel veel klanten enthousiast aan hebben meegedaan. Daarnaast was de campagne ook een uitstekende manier om kennis te maken met andere/nieuwe biologische producten. Ik heb inmiddels al diverse klanten in de winkel gehad, die een product uit de box opnieuw hebben gekocht."

Voor meer informatie:

Jorn de Beer (Brandmanager Natudis)
Natudis
Daltonstraat 38
3846 BX Harderwijk
0341 4641841
jorn.de.beer@natudis.nl
www.natudis.nl
Publicatiedatum: