Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Monique van der Meer, Florentin:
"Mini Falafel veelzijdiger dan grote variant"

Tholen - De meest populaire snack van Florentin is nu verkrijgbaar in een extra klein formaat. Waar de grote variant van de biologische falafel al een goede bekende is, heeft nog niet iedereen kennis gemaakt met de Mini Falafel van Florentin. Monique van der Meer vertelt dat Florentin dit product als een mooie aanvulling ziet op het bestaande assortiment. "Vooral de veelzijdigheid van de Mini Falafel is aantrekkelijk. Het kan gebruikt worden in salades, wraps of als tapas gegeten worden. Een klant in ScandinaviŽ gebruikt de Mini Falafel zelfs als pizza topping. Zo worden wij zelf ook nog regelmatig verrast."



Florentin heeft voor deze falafel het originele recept met biologische kikkererwten, ui en kruiden gebruikt. "Qua receptuur is er niks veranderd. Wel is het zo dat de Mini Falafel wat krokanter is aan de buitenkant dan de grotere variant. Dat maakt het tot een lekker tussendoortje. Vanwege het formaat hopen we dat ook kinderen deze vegetarische snack sneller uit durven te proberen."



Voor meer informatie:  

Monique van der Meer
Florentin
Energieweg 132
3641 RT Mijdrecht
0297 255096
Monique@florentin.nl
www.florentin-bio.com

Publicatiedatum: 12-4-2018
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-7-2018 Nieuw: Spicy Trio
14-6-2018 "Waardering voor de ambachtelijke kant van het bedrijf"
11-6-2018 Slechts 2% van de Duitsers is echt vegetariŽr
30-5-2018 DaniŽl Saat, Spirit: "Onze seitansteak staat op zichzelf"
25-4-2018 Vegetafel en Vegenement verhuizen terug naar Rotterdam
24-4-2018 Franse regering verbiedt vleesbenaming op vleesvervangers
16-4-2018 Markt voor vleesvervangers wint snel terrein
15-3-2018 "Hennepzaad is de nieuwe plantaardige proteÔnebron"
14-3-2018 Vanaf heden ook Farm Vegetables Smooth beschikbaar
12-3-2018 "Waardering voor positieve insteek Nationale Week Zonder Vlees"
8-3-2018 VegetariŽrsbond en Ekomenu slaan handen ineen
8-3-2018 Ook vegetariŽrs naar de biologische slager
8-3-2018 KidsProef: Speciale gastdocent in de Week Zonder Vlees
7-3-2018 'Nationale Week Zonder Vlees' om bewustwording te creŽren
5-3-2018 "Consumenten kopen graag voeding waar zeewier in zit"
5-3-2018 Nationale Week Zonder Vlees van start met meer dan 25.000 deelnemers
1-3-2018 "Veel variatie mogelijk met seitan"
30-1-2018 ĎKaasí van amandelen en cashewnoten
26-1-2018 "Zeewier maakt samenleving duurzamer"
23-1-2018 Diverse bio-partners voor De Nationale Week Zonder Vlees

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *