Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Pavilion wederom present op Nordic Organic Food Fair

De verkoop van biologisch eten en drinken stijgt constant in de Scandinavische landen. Dit door de sterke en constante ondersteuning van overheden, associaties en bedrijven. De biologische sector groeide in 2016 in Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland naar ongeveer 4,5 biljoen euro samen. Het marktaandeel van biologisch eten in Denemarken en Zweden valt onder een van de hoogste van de wereld met 9,9% in Denemarken en 9% in Zweden in 2016. Bedrijfsleven en overheid blijven investeren in bewustzijn bij de consument, biologische boerderijen, start-ups en initiatieven. Voor aanbieders van bio-producten zijn er op Scandinavische markt legio mogelijkheden.

Nordic Organic Food Fair

De Nordic Organic Food Fair is de enige vakbeurs op het gebied van biologisch eten & drinken in de Scandinavische regio. In 2017 waren er 480 deelnemers uit 40 landen en 4724 bezoekers uit meer dan 60 verschillende landen. De verwachting voor 2018 ligt op meer dan 500 deelnemers en 5000 bezoekers. Maak kennis met vooraanstaande resellers in biologische eten en drinken, ontdek de Scandinavische markt, internationale merken en spannende nieuwe start-ups. Kijk voor meer informatie op www.nordicorganicexpo.com.

Dutch Pavilion

Na twee succesvolle edities van het Dutch Pavilion op de Nordic Organic Food Fair presenteert een groep Nederlandse bedrijven zich opnieuw in Malmö, Zweden. "In 2018 zal het Dutch Pavilion nog meer opvallen door een special feature die wij op het Dutch Pavilion zullen organiseren voor de organisatie om zo de bezoekersstroom te stimuleren. Wij zijn bezig om hier een bier paviljoen te organiseren waar als enige op de beurs alcohol geschonken mag worden. Meer informatie hierover volgt later.
Interesse om hier aan mee te doen? Neem dan contact op", vertelt Alyssa Schipper.


De stand van Tradin in het Dutch Pavillion tijdens een eerdere editie van de Nordic Organic Food Fair.

Missievoucher

Als Dutch Pavilion deelnemer kunt u in aanmerking komen voor een RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) missievoucher ter waarde van 1.500 euro. Via deze link komt u op de website voor meer informatie en criteria.

Waarom deelnemen?

Met Dutch Pavilions kunt u als bedrijf, samen met Nederlandse collega's, opvallend deelnemen aan de Nordic Organic Food Fair. "Gielissen zorgt er met een spraakmakend paviljoen voor, dat Nederland nadrukkelijk in beeld komt. En binnen die context kunt ú zich als bedrijf scherp profileren. Samen optrekken heeft hier absoluut voordelen: u krijgt volop aandacht, u wordt volledig ontzorgd, u maakt als exposant gebruik van de nauwe contacten met de ambassade, organisatie en sprekers."

Meer informatie en inschrijven

Indien u dit inschrijfformulier invult en terugstuurt, bent u alvast verzekerd van een plaats.

Geïnteresseerd in deelname met een stand, neem dan contact op met:
Alyssa Schipper, 06 53791440 of 020 5811411 of mail naar dit adres: alyssa.schipper@gielissen.nl.
Publicatiedatum: