Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BM Start en Carpovirusine EVO2 toegelaten in bio-teelt

Naast Vacciplant kunnen nu ook BM Start en Carpovirusine EVO2 worden toegepast in de biologische landbouw in Nederland. Deze drie producten van Arysta LifeScience Nederland staan op de Skal inputtlijst. De inputlijst biedt een transparant overzicht van middelen die gebruikt mogen worden in biologische teelten in Nederland.

BM Start is een biostimulator die zorgt voor een betere vruchtzetting en kwaliteit van fruit. De werkzame stof van BM Start is Physio Activator Technology met toevoeging van B, Mo, Mg en S. BM Start wordt toegepast door drie bespuitingen uit te voeren in de bloei.

Carpovirusine EVO2 is een biologische insecticide en bevat als werkzaam ingrediƫnt het Cydia pomonella granulovirus voor een selectieve bestrijding van fruitmot in appels en peren.

Vacciplant activeert het zelfverdedigingsmechanisme van planten en gewassen en kan nu worden ingezet in de biologische teelten van appel, peer en aardbei voor de beheersing van diverse schimmel- en bacterieziekten. Het bevat Laminarine, een natuurlijke elicitor die het zelfverdedigingsmechanisme in planten en gewassen activeert.

Distributie

BM Start, Carpovirusine EVO2 en Vacciplant zijn producten van Arysta LifeScience. BM Start wordt in Nederland door R. Van Wesemael B.V. gedistribueerd, Carpovirusine EVO2 en Vacciplant door Arysta LifeScience Nederland B.V.

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Voor meer informatie: www.arysta.nl
Publicatiedatum: