Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf groeit snel met biologische crèmedeodorant

"Omdat wij onze planeet lief hebben"

Tholen - Het is begonnen vanuit een winkel in Castricum met alleen maar natuurlijke producten van verschillende merken. “Vanuit daar kregen we het idee om zelf een merk te starten. Vanuit de winkel hadden we intussen de ervaring dat er veel vraag was naar natuurlijke deodorants en zo is ons merk ‘We Love The Planet’ ontstaan. In januari 2017 zijn we met z’n tweeën begonnen op het kantoor in Beverwijk. Wij vinden het belangrijk om te weten wat er in een product zit en waar het vandaan komt. Bij We Love The Planet staan wij erop om bij elk product dat wij maken, elke bestelling die wij inpakken, elke handeling die wij verrichten de meest natuurlijke en verantwoorde manier te kiezen om onze producten te maken en te verpakken”, zo vertelt Kim, één van de medewerkers van het bedrijf.

Natuurlijke producten

Alle producten worden met zorg voor de natuur geproduceerd. Kim: "Het is een combinatie die we graag maken: zorg voor de natuur en ook voor de consument. Luxe, comfort en natuur gaan namelijk prima hand in hand. Een goede geur is belangrijk voor het welzijn en stemming van een persoon."

Deodorants

De crèmedeodorant van We Love The Planet bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. "Er zijn geen synthetische en huidbelastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant beter voor de huid en voor onze planeet. Onze crèmedeodorant wordt gemaakt in Noord-Holland bij een natuurlijke producent. Alle ingrediënten zijn gecertificeerd en worden keer op keer met zorg uitgezocht. Elke productie wordt er gekeken naar de beste natuurlijke producten. Elk exemplaar zal hierdoor ook nooit precies hetzelfde zijn: puur natuur. We hebben zes verschillende geuren voor zowel mannen als vrouwen. De nieuwste variant is de 'So sensitive', deze is hypo-allergeen, bevat geen 'baking soda' en heeft de meest neutrale geur", legt Kim verder uit.



Diffusers

De diffusers zijn met oog op duurzaamheid ontwikkeld. "De diffusers zijn vrij van chemische bestanddelen en kunnen, in tegenstelling tot de conventionele geurstokjes, geen allergische reacties veroorzaken. Door de etherische oliën gaan onze diffusers minimaal twee keer zo lang mee als andere diffusers, dus op deze manier hangt er altijd een heerlijke geur in huis. We hebben zes verschillende natuurlijke geuren met ieder hun eigen karakter. Drie geuren zijn op basis van 100% essentiële oliën en drie geuren in Natural Fragrance (natuurlijke parfum)", zegt Kim.



Kokosnootkaarsen

Kim: "Nieuw zijn onze sfeervolle We Love kokosnootkaarsen. Deze zijn zowel leuk voor binnen tijdens de wintermaanden als buiten in de zomer. Onze natuurlijke kokosnootkaars is gemaakt van 100% sojawas. Het grote voordeel van sojawas is dat het geen chemicaliën bevat en milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar is. Daarnaast brandt een sojawaskaars ook nog eens gemiddeld twee keer zo lang, namelijk 40 – 45 uur. De kokosnoot is een natuurproduct, elk exemplaar zal daarom dan ook anders zijn. De natuurlijke sojawas wordt zorgvuldig met de hand in de Thaise kokosnoten geschonken. De sojawas, die wij gebruiken, komt uit de Verenigde Staten en wordt hier op een duurzame manier verbouwd. Momenteel zijn ze verkrijgbaar in vijf verschillende geuren."




Nog maar een jaar bezig en het bedrijf groeit hard. "Momenteel werken we met z’n vijven en zitten we in verschillende landen. Duitsland groeit op dit moment echt heel hard, maar ook Finland, Zweden, Frankrijk, Spanje, Italië en Noorwegen zijn aan het groeien. Binnen nu en twee maanden lanceren we een deostick, handcrème en handzeep", zo sluit Kim af.

Voor meer informatie:
We Love The Planet
Gaasterland 8
1948 RG Beverwijk
0251-745 292
info@welovetheplanet.nl
www.welovetheplanet.nl