Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Locatie: Landgoed Mariënwaerdt

Najaarscongres BD/Demeter op woensdag 17 oktober

De datum en locatie voor het najaarscongres van BD/Demeter zijn vastgesteld. Het congres zal op woensdag 17 oktober op landgoed Mariƫnwaerdt in Beesd gehouden worden. Een volledig programma en inschrijfmogelijkheid volgen later.

Inmiddels staan twee sprekers vast: Claudy Jongstra, die vanuit haar landgoed in Huns Friesland de wereld verovert met haar kunstwerken gemaakt van volledig natuurlijke materialen en daarvoor samenwerkt met Demeter boeren, maar ook zelf schapen houdt, verfplanten teelt en brood bakt op BD grondslag (een aanvraag voor Demeter-licentie is in de maak). Ze zal de aanwezigen meenemen in haar visie over revitalisering van het platteland met het stimuleren van biodiversiteit en het behoud van natuurlijk en cultureel erfgoed vanuit haar 'Farm of the World'-concept.

Een tweede spreker is Jan Groen, bekend als CEO van Green Organics en voorzitter van BioNederland. Jan zal zijn visie over de marktkansen voor Demeter uiteenzetten.

Verder is er de mogelijkheid om een rondleiding op het landgoed te krijgen, waar ook plannen gesmeed worden voor een bio-dynamische toekomst.

Publicatiedatum: