Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Natuurwinkels vieren de lente

De Natuurwinkels in heel Nederland houden op vrijdag 13 en zaterdag 14 april het Lentefeest met proeverijen in combinatie met acties op heel veel lenteproducten. Natudis organiseert in elk seizoen een seizoensfeest voor haar franchiseformule. Juist om de producten van de jaargetijden onder de aandacht te brengen en om klanten kennis en inspiratie te geven over hoe zij de producten kunnen gebruiken. Het volgende feest is het zomerfeest en staat gepland in juli. Janneke Schmidt, Retailcommunicatie Natuurwinkel: "Feestjes zijn altijd leuk om te organiseren en wij merken dat de seizoensfeesten enorm veel klanten trekken. Er valt veel te proeven en te kijken in de Natuurwinkels."

Nederland Zoemt

In dat weekend vragen de Natuurwinkels ook aandacht voor de campagne Nederland Zoemt om bijen te tellen in eigen tuin, het park of op het schoolplein. Als we meer weten over bijen, kunnen we de bij beter helpen. En dat is hard nodig, want van de 358 soorten wilde bijen in Nederland zijn er 188 bedreigd. Ook voor ons heeft dit grote gevolgen, want 80% van de eetbare gewassen is afhankelijk van bestuiving. Op 21 en 22 april wordt de jaarlijkse Nationale Bijentelling georganiseerd.

Bij Natuurwinkel wordt het beste van de natuur verkocht. Met meer dan 5000 producten zijn wij dé speciaalzaak in natuurvoeding. Natuurwinkel, je bent wat je eet. Natuurwinkel is een retailformule van Natudis BV.

Voor meer informatie: www.natuurwinkel.nl

Publicatiedatum: