Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10x cappuccino melk op de testbank

"Het is een mythe dat biologische melk minder goed opschuimt"

Een cappuccino bestaat voor 60 procent uit melk(schuim). Toch was er tot voor kort weinig aandacht voor de melk die daarvoor wordt gebruikt, terwijl die behoorlijk van invloed is op het eindresultaat. Nu de aandacht voor melk groeit, worden tien van de meest gebruikte varianten op een rij gezet.

"Het is een mythe dat biologische melk minder goed opschuimt. Dat zou komen doordat de koeien in de wei ook distels zouden eten, waar ze maagzweren van krijgen. De minuscule hoeveelheid pus in de melk zou het opschuimen bemoeilijken. Niets van waar. Daarnaast is de keuze voor biologisch vooral die van de ondernemer als het past bij je bedrijfsfilosofie. Gasten vragen er niet naar."

Lees hier het hele artikel.

Bron: Missethoreca
Publicatiedatum: