Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Help de boerenlandvogels met bio-zuivel

Boerenlandvogels steunen was nog nooit zo makkelijk en smakelijk: koop drie producten van Weerribben Zuivel of Zuiver Zuivel en deze merken doneren per deelnemer 50 eurocent aan Vogelbescherming Nederland voor de bescherming van weidevogels.

Deze boeren zorgen voor rijke weiden

Vogels van het boerenland hebben het zwaar. Door schaalvergroting in de landbouw zijn veel vogels verdwenen, die in weilanden broeden en hun voedsel zoeken. Sinds vorig jaar werken Weerribben Zuivel en Zuiver Zuivel samen met Vogelbescherming. De aangesloten boeren zorgen voor bloemrijke weiden vol vlinders en bijen, waarin niet alleen hun koeien heerlijk kunnen grazen, maar ook de kenmerkende Nederlandse boerenlandvogels zoals de grutto en hun kuikens goed gedijen.


De grutto.

Koop zuivel, steun boerenlandvogels

Door met de actie 'Doe mee en help de boerenlandvogels' mee te doen, steunen consumenten rechtstreeks de boerenlandvogels. Dit kan al door bij de bio-speciaalzaak drie dagverse producten van Weerribben Zuivel of Zuiver Zuivel (combineren mag) te kopen, naar deze pagina te gaan en daar de codes in te vullen. Er zijn ook papieren spaarkaarten in de bio-speciaalzaken verkrijgbaar.

De merken doneren 0,50 eurocent per deelnemer aan Vogelbescherming voor de bescherming van boerenlandvogels. De deelnemer ontvangt als dank drie boerenlandvogel-ansichtkaarten en maakt bovendien kans op 1 van de 5 verrekijkers. De actie loopt tot en met 30 juni.
Publicatiedatum: