Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Mooi oud pand op zichtlocatie"

Dapp Frietwinkel nu ook in Leiden

Tholen - Ook in Leiden is nu een biologische frietwinkel te vinden. Dapp Frietwinkel opende afgelopen zaterdag 31 maart officieel de deuren. De Frietwinkel is gevestigd aan de Aalmarkt 14 en maakt onderdeel uit van het project 'Catharinasteeg'. "Dit is een heel gaaf project waar wij graag deel van uit wilden maken. We waren al vroeg bij het project betrokken en daardoor kon het pand helemaal naar onze wens ingedeeld worden. Het gaat om een mooi oud pand op een zichtlocatie. Het heeft een heel leuke karakteristieke uitstraling en past dus mooi bij ons concept", vertelt Siem van Bruggen, één van de initiatiefnemers van Dapp. Dapp Frietwinkel staat bekend om de verse frieten. De biologische aardappelen worden met de hand gesneden en gebakken in biologische zonnebloemolie.



Dapp Frietwinkel is nu in vier steden te vinden: Utrecht, Breda, Zwolle en Leiden. Siem vertelt dat de opening in Leiden naar tevredenheid verlopen is. "De opkomst was heel goed en er was veel aandacht voor de opening vanuit de lokale pers. Dit is veelbelovend en daardoor hebben we erg goede verwachtingen van deze nieuwe Frietwinkel."







Voor meer informatie: Siem@frietfiets.nl, www.frietwinkel.nl