Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

50% koopt (bijna) altijd biologische of vrije-uitloopeieren

De helft van de pollrespondenten koopt (bijna) altijd biologische of vrije-uitloopeieren. In 2017 was dat 41 procent. 373 Testpanelleden vulden de poll dit jaar in.

14 procent van de pollrespondenten kiest soms voor biologische of vrije-uitloopeieren. 6 procent eet alleen eieren van eigen kippen en 4 procent koopt nooit eieren. Iets meer dan een kwart (26%) koopt geen biologische of vrije-uitloopeieren. 57 procent daarvan vindt die eieren te duur, 43 procent let er niet op.

"Haal ze uit de automaat bij de eierboer. Soms uitloop en soms scharrel. Lekkerder, vers en veel lekkerder dan bij supermarkt", schrijft Sija op 't Hof (@sopthof) op Twitter.

En Monique van Eeden (@moniquevaneede1) laat weten: "Biologische eieren. Omdat kippen recht hebben op een fatsoenlijk leven. En als de verpakking liegt... heb ik in ieder geval mijn best gedaan."

Bron: Radar
Publicatiedatum: