Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Firma Pickles nu ook in Den Bosch

Firma Pickles is in 2013 opgericht door Niels van Nieuwenhuizen & Joris Visser en niet meer weg te denken uit de Drieharingstraat te Utrecht. Binnenkort openen zij samen met Sander Tiebboel Firma Pickles in Den Bosch. Er zal plek zijn voor ongeveer 90 gasten. Het inmiddels wel bekende interieur is ontworpen door Tubbs design uit Utrecht.



Firma Pickles is een burgerrestaurant en wijnbar in één. "Overal ter wereld kun je wel een hamburger eten, maar op weinig plekken worden ze geserveerd met een goed glas wijn. Daarom brengen we ze bij Pickles samen. We gebruiken uitsluitend de beste ingrediënten voor onze gastroburgers, die je verder zelf kunt samenstellen met een uitgebreide selectie van extra toppings. Daarnaast bieden we meer dan dertig verschillende soorten wijnen per glas. Zo zit er voor iedere smaak wel wat tussen", aldus de woordvoerder van Firma Pickles.

Er zijn vestigingen in de markthal in Rotterdam, op de pier in Scheveningen, Den Haag CS en in Utrecht. En binnenkort ook in Den Bosch. Hier zullen zij gastroburgers gaan serveren aan de Kerkstraat 42.



Met 6 vestigingen en een foodtruck zijn de gastroburgers ook in de rest van Nederland een begrip geworden. "Desondanks is onze filosofie niet veranderd. Bij Pickles geniet je in een gemoedelijke sfeer van de lekkerste burgers en de mooiste wijnen. We maken het liefst zoveel mogelijk zelf met de beste ingrediënten die voorhanden zijn. Zo hebben we ons brood ontwikkeld met Carl Siegert, leggen we onze eigen augurken in met hulp van Oos Kesbeke uit Amsterdam, snijden we onze friet van Agria aardappelen uit de Flevopolder en bereiden we zelf al onze sauzen. Ook de desserts komen natuurlijk uit onze eigen keuken. Al het vlees bij Pickles is biologisch en komt van de Biologische Slager Gerrit Takke te Utrecht. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar dat proef je ook terug op je bord. Daarnaast hebben we natuurlijk ook vegetarische en veganistische burgers op de kaart staan."

Op de wijnkaart vind je meer dan dertig verschillende soorten wijnen per glas ingedeeld in drie prijscategorieën. Er wordt voornamelijk gewerkt met kleine producenten, die een goede smaak weten te bieden.

Voor meer informatie: info@firmapickles.nl en www.firmapickles.nl


Publicatiedatum: 3-4-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

20-7-2018 Biologische daktuin voor Hotel Court Garden
18-7-2018 "De gangbare sector ziet bio als een niche, terwijl dat het niet is."
17-7-2018 Trendtour door Gent in teken van bio en duurzaamheid
13-7-2018 Op deze 24 terrassen eet en drink je biologisch en duurzaam
12-7-2018 "Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch"
9-7-2018 Nieuwkomer in 'fastfoodland': Soil of Amsterdam
9-7-2018 Stichting EKO-keurmerk en Bionext betrokken bij Project Empowering Public Food Procurement
5-7-2018 Best gewaardeerde Out of Home Formules 2018 bekendgemaakt
3-7-2018 Streek- en bio-producten in de schijnwerkpers op CuliFair Goes
3-7-2018 "BD-minigroenten geven onze horecaklanten nieuwe opties"
3-7-2018 Een surfschool met bio-café zonder eigenaar
25-6-2018 Finalisten van de Gaia Green Awards bekend
21-6-2018 Bio-horecaketen The Barn is failliet
19-6-2018 'Plantastic! Health Hub maakt Rotterdam groenste hotspot van Nederland'
19-6-2018 "Cateringconcept gezond, biologisch, duurzaam en lokaal"
15-6-2018 Meer bio voor grootkeukens
13-6-2018 EKO-keurmerk Horeca voor The Barn Leidsche Rijn en Odin-Rio de Bio
13-6-2018 Schijn bedriegt: garagebox is biologische, duurzame broodjeszaak
11-6-2018 Maximaal 130 Nederlandse vestigingen van La Place
8-6-2018 Twaalf procent van de foodtrucks op festivals noemt zijn eten biologisch.

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *