Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Firma Pickles nu ook in Den Bosch

Firma Pickles is in 2013 opgericht door Niels van Nieuwenhuizen & Joris Visser en niet meer weg te denken uit de Drieharingstraat te Utrecht. Binnenkort openen zij samen met Sander Tiebboel Firma Pickles in Den Bosch. Er zal plek zijn voor ongeveer 90 gasten. Het inmiddels wel bekende interieur is ontworpen door Tubbs design uit Utrecht.



Firma Pickles is een burgerrestaurant en wijnbar in één. "Overal ter wereld kun je wel een hamburger eten, maar op weinig plekken worden ze geserveerd met een goed glas wijn. Daarom brengen we ze bij Pickles samen. We gebruiken uitsluitend de beste ingrediënten voor onze gastroburgers, die je verder zelf kunt samenstellen met een uitgebreide selectie van extra toppings. Daarnaast bieden we meer dan dertig verschillende soorten wijnen per glas. Zo zit er voor iedere smaak wel wat tussen", aldus de woordvoerder van Firma Pickles.

Er zijn vestigingen in de markthal in Rotterdam, op de pier in Scheveningen, Den Haag CS en in Utrecht. En binnenkort ook in Den Bosch. Hier zullen zij gastroburgers gaan serveren aan de Kerkstraat 42.



Met 6 vestigingen en een foodtruck zijn de gastroburgers ook in de rest van Nederland een begrip geworden. "Desondanks is onze filosofie niet veranderd. Bij Pickles geniet je in een gemoedelijke sfeer van de lekkerste burgers en de mooiste wijnen. We maken het liefst zoveel mogelijk zelf met de beste ingrediënten die voorhanden zijn. Zo hebben we ons brood ontwikkeld met Carl Siegert, leggen we onze eigen augurken in met hulp van Oos Kesbeke uit Amsterdam, snijden we onze friet van Agria aardappelen uit de Flevopolder en bereiden we zelf al onze sauzen. Ook de desserts komen natuurlijk uit onze eigen keuken. Al het vlees bij Pickles is biologisch en komt van de Biologische Slager Gerrit Takke te Utrecht. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar dat proef je ook terug op je bord. Daarnaast hebben we natuurlijk ook vegetarische en veganistische burgers op de kaart staan."

Op de wijnkaart vind je meer dan dertig verschillende soorten wijnen per glas ingedeeld in drie prijscategorieën. Er wordt voornamelijk gewerkt met kleine producenten, die een goede smaak weten te bieden.

Voor meer informatie: info@firmapickles.nl en www.firmapickles.nl


Publicatiedatum: 3-4-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

26-4-2018 "Nu serveren we geen voer meer maar voeding"
24-4-2018 Genomineerden Gaia Green Awards 2018 bekendgemaakt
23-4-2018 Klanten op excursie met jubilerend BD-Totaal
17-4-2018 Hoe organiseer je een eco-bruiloft?
16-4-2018 "Gaan wekelijks voor bio-zuivel naar de boerderij in Wilp"
13-4-2018 'Het leven is mooi' gekoppeld aan biologisch bewust eten op z'n Italiaans
12-4-2018 Nice & Nuts nu ook in kiloverpakkingen bij BD-Totaal
11-4-2018 EXKi heeft vierde filiaal in Nederland geopend
6-4-2018 'De tuin van de smid' viert jubileum tijdens verbouwing
3-4-2018 Dapp Frietwinkel nu ook in Leiden
3-4-2018 "We gaan zelf naar de bio-boeren om producten te selecteren"
3-4-2018 "Regelmatig herken ik in het restaurant gasten van onze proeverijen"
30-3-2018 "Op zoek naar leverancier biologische groenten"
29-3-2018 'De Vleesch Lobby' opent in Den Haag
29-3-2018 "Vegan catering wordt de volgende trend"
29-3-2018 Verse, biologische en duurzame voeding op de IJssel
28-3-2018 Bradley's introduceert vernieuwde productlijn onder Bradley's Organic
27-3-2018 "Wij maken biologisch meer mainstream bij klanten en leveranciers"
27-3-2018 Een impressie van de eerste Nederlandse Pret a Manger
26-3-2018 Avonturenpark Hellendoorn zet in op verantwoord eten en drinken

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *