Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




LOFF laat kennismaken met vega(n) keuken
"Regelmatig herken ik in het restaurant gasten van onze proeverijen"

Restaurant LOFF in Breda laat graag zo veel mogelijk mensen kennismaken met haar keuken. De buffetvorm, waarin het restaurant haar gerechten serveert, is daar uitermate geschikt voor. Marion Pluimes, chefkok en eigenaresse van LOFF: "Gasten scheppen naar wens zo veel of zo weinig op als ze zelf willen. En wanneer het smaakt, kunnen ze natuurlijk net zo vaak terug naar het buffet voor meer."

Daarnaast organiseert LOFF kookdemonstraties en proeverijen op verschillende locaties in de regio. Het maakt het nog laagdrempeliger om kennis te maken met de smaken, vormen en structuren van de vega(n) keuken van LOFF. Zo konden bezoekers van Gezondheidswinkel Broeders in Oosterhout onlangs bijvoorbeeld gratis proeven van verschillende hapjes uit de biologische natuurkeuken van Pluimes. "Winkeliers en hun klanten reageren erg positief en enthousiast over onze proeverijen op locatie", vertelt 'LOFFly Lady' Marina. "Regelmatig herken ik in het restaurant gasten van onze proeverijen, zo leuk."


De proeverij in Oosterhout.

Kijk op facebook voor meer informatie over de events van LOFF.  

Restaurant LOFF serveert dagelijks ruim 40 vegetarische en veganistische gerechten. Alles is 100% biologisch, dagvers en zo veel mogelijk bereid met lokale, seizoensproducten. Van dinsdag tot en met zaterdag kunnen gasten er ongedwongen genieten van een uitgebreide maaltijd, een snelle snack, een aangeklede borrel of kop koffie met taart.

Voor meer informatie: www.restaurantloff.nl

Publicatiedatum: 3-4-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

20-7-2018 Biologische daktuin voor Hotel Court Garden
18-7-2018 "De gangbare sector ziet bio als een niche, terwijl dat het niet is."
17-7-2018 Trendtour door Gent in teken van bio en duurzaamheid
13-7-2018 Op deze 24 terrassen eet en drink je biologisch en duurzaam
12-7-2018 "Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch"
9-7-2018 Nieuwkomer in 'fastfoodland': Soil of Amsterdam
9-7-2018 Stichting EKO-keurmerk en Bionext betrokken bij Project Empowering Public Food Procurement
5-7-2018 Best gewaardeerde Out of Home Formules 2018 bekendgemaakt
3-7-2018 Streek- en bio-producten in de schijnwerkpers op CuliFair Goes
3-7-2018 "BD-minigroenten geven onze horecaklanten nieuwe opties"
3-7-2018 Een surfschool met bio-café zonder eigenaar
25-6-2018 Finalisten van de Gaia Green Awards bekend
21-6-2018 Bio-horecaketen The Barn is failliet
19-6-2018 'Plantastic! Health Hub maakt Rotterdam groenste hotspot van Nederland'
19-6-2018 "Cateringconcept gezond, biologisch, duurzaam en lokaal"
15-6-2018 Meer bio voor grootkeukens
13-6-2018 EKO-keurmerk Horeca voor The Barn Leidsche Rijn en Odin-Rio de Bio
13-6-2018 Schijn bedriegt: garagebox is biologische, duurzame broodjeszaak
11-6-2018 Maximaal 130 Nederlandse vestigingen van La Place
8-6-2018 Twaalf procent van de foodtrucks op festivals noemt zijn eten biologisch.

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *