Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
LOFF laat kennismaken met vega(n) keuken

"Regelmatig herken ik in het restaurant gasten van onze proeverijen"

Restaurant LOFF in Breda laat graag zo veel mogelijk mensen kennismaken met haar keuken. De buffetvorm, waarin het restaurant haar gerechten serveert, is daar uitermate geschikt voor. Marion Pluimes, chefkok en eigenaresse van LOFF: "Gasten scheppen naar wens zo veel of zo weinig op als ze zelf willen. En wanneer het smaakt, kunnen ze natuurlijk net zo vaak terug naar het buffet voor meer."

Daarnaast organiseert LOFF kookdemonstraties en proeverijen op verschillende locaties in de regio. Het maakt het nog laagdrempeliger om kennis te maken met de smaken, vormen en structuren van de vega(n) keuken van LOFF. Zo konden bezoekers van Gezondheidswinkel Broeders in Oosterhout onlangs bijvoorbeeld gratis proeven van verschillende hapjes uit de biologische natuurkeuken van Pluimes. "Winkeliers en hun klanten reageren erg positief en enthousiast over onze proeverijen op locatie", vertelt 'LOFFly Lady' Marina. "Regelmatig herken ik in het restaurant gasten van onze proeverijen, zo leuk."


De proeverij in Oosterhout.

Kijk op facebook voor meer informatie over de events van LOFF.

Restaurant LOFF serveert dagelijks ruim 40 vegetarische en veganistische gerechten. Alles is 100% biologisch, dagvers en zo veel mogelijk bereid met lokale, seizoensproducten. Van dinsdag tot en met zaterdag kunnen gasten er ongedwongen genieten van een uitgebreide maaltijd, een snelle snack, een aangeklede borrel of kop koffie met taart.

Voor meer informatie: www.restaurantloff.nl
Publicatiedatum: