Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




LOFF laat kennismaken met vega(n) keuken
"Regelmatig herken ik in het restaurant gasten van onze proeverijen"

Restaurant LOFF in Breda laat graag zo veel mogelijk mensen kennismaken met haar keuken. De buffetvorm, waarin het restaurant haar gerechten serveert, is daar uitermate geschikt voor. Marion Pluimes, chefkok en eigenaresse van LOFF: "Gasten scheppen naar wens zo veel of zo weinig op als ze zelf willen. En wanneer het smaakt, kunnen ze natuurlijk net zo vaak terug naar het buffet voor meer."

Daarnaast organiseert LOFF kookdemonstraties en proeverijen op verschillende locaties in de regio. Het maakt het nog laagdrempeliger om kennis te maken met de smaken, vormen en structuren van de vega(n) keuken van LOFF. Zo konden bezoekers van Gezondheidswinkel Broeders in Oosterhout onlangs bijvoorbeeld gratis proeven van verschillende hapjes uit de biologische natuurkeuken van Pluimes. "Winkeliers en hun klanten reageren erg positief en enthousiast over onze proeverijen op locatie", vertelt 'LOFFly Lady' Marina. "Regelmatig herken ik in het restaurant gasten van onze proeverijen, zo leuk."


De proeverij in Oosterhout.

Kijk op facebook voor meer informatie over de events van LOFF.  

Restaurant LOFF serveert dagelijks ruim 40 vegetarische en veganistische gerechten. Alles is 100% biologisch, dagvers en zo veel mogelijk bereid met lokale, seizoensproducten. Van dinsdag tot en met zaterdag kunnen gasten er ongedwongen genieten van een uitgebreide maaltijd, een snelle snack, een aangeklede borrel of kop koffie met taart.

Voor meer informatie: www.restaurantloff.nl

Publicatiedatum: 3-4-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

26-4-2018 "Nu serveren we geen voer meer maar voeding"
24-4-2018 Genomineerden Gaia Green Awards 2018 bekendgemaakt
23-4-2018 Klanten op excursie met jubilerend BD-Totaal
17-4-2018 Hoe organiseer je een eco-bruiloft?
16-4-2018 "Gaan wekelijks voor bio-zuivel naar de boerderij in Wilp"
13-4-2018 'Het leven is mooi' gekoppeld aan biologisch bewust eten op z'n Italiaans
12-4-2018 Nice & Nuts nu ook in kiloverpakkingen bij BD-Totaal
11-4-2018 EXKi heeft vierde filiaal in Nederland geopend
6-4-2018 'De tuin van de smid' viert jubileum tijdens verbouwing
3-4-2018 Dapp Frietwinkel nu ook in Leiden
3-4-2018 "We gaan zelf naar de bio-boeren om producten te selecteren"
3-4-2018 Firma Pickles nu ook in Den Bosch
30-3-2018 "Op zoek naar leverancier biologische groenten"
29-3-2018 'De Vleesch Lobby' opent in Den Haag
29-3-2018 "Vegan catering wordt de volgende trend"
29-3-2018 Verse, biologische en duurzame voeding op de IJssel
28-3-2018 Bradley's introduceert vernieuwde productlijn onder Bradley's Organic
27-3-2018 "Wij maken biologisch meer mainstream bij klanten en leveranciers"
27-3-2018 Een impressie van de eerste Nederlandse Pret a Manger
26-3-2018 Avonturenpark Hellendoorn zet in op verantwoord eten en drinken

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *