Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Model Miranda Kerr over haar biologische huidverzorgingsbedrijf

Moeder, internationaal topmodel en eigenaar van een bedrijf, Miranda Kerr doet het allemaal. Naast haar drukke bezigheden als model en moeder heeft Kerr in 2009 ook nog haar biologische huidverzorgingsbedrijf KORA Organics opgericht. Wij spraken met Kerr over haar bedrijf, haar huidverzorgingsroutine en, natuurlijk, haar favoriete producten. 

Waarom is het zo belangrijk dat mensen natuurlijke beauty producten gebruiken?

Het is belangrijk om gecertificeerd biologische en natuurlijke huidverzorgingsproducten te gebruiken, want wat je op je huid smeert, komt ook in je bloedbaan terecht. Mensen zijn erg bezig met het eten van biologische voeding en onbewerkte producten, maar ze denken niet na over de chemische stoffen die in de producten zitten die ze voor hun huid gebruiken. Er is bovendien een groot verschil tussen gecertificeerd biologisch en natuurlijke producten...veel producten zeggen biologisch te zijn, maar gebruiken in realiteit maar een of twee biologische onderdelen.

Door het gebrek aan regelgeving binnen de beauty sector kunnen fabrikanten hun producten onterecht verkopen als 'biologisch' of 'natuurlijk', zelfs als de producten bewerkte, giftige en chemische ingrediënten gebruiken - en dit is valse marketing. Daarom vond ik het zo belangrijk dat alle ingrediënten die in mijn producten worden gebruikt, gecertificeerd biologisch zijn - zo weet je precies wat je op je huid smeert. 

Wat is je favoriete product van KORA Organics?

Ik ben echt dol op de nieuwe Noni Radiant Eye Oil. Het bevat kahai olie, een natuurlijke retinol die de elasticiteit van de huid verbetert en fijne lijntjes laat verdwijnen. Ook bevat het koffie olie om de huid te revitaliseren en wallen te verminderen en het geweldige ingrediënt noni fruit extract, dat meer dan 100 vitaminen, mineralen en antioxidanten bevat. 

Ik ben dan ook ontzettend trots op de resultaten van dit product. Tijdens een vier weken durende test onder consumenten bleek dat 90% van de deelnemers een afname merkte in het aantal fijne lijntjes onder de ogen en 93% gaf aan dat de huid onder de ogen gezonder en gladder leek. 

Hoe ziet jouw huidige verzorgingsroutine eruit?

Iedere morgen gebruik ik een dry brush om de huidcirculatie te stimuleren en dode huidcellen te verwijderen. Ik begin bij mijn voeten en werk zo naar boven. 

Na het douchen gebruik ik een combinatie van Noni Glow Beauty Oil en de Noni Glow Body Balm. Voor mijn gezicht gebruik ik eerst de Foaming Cleanser, gevolgd door de Energizing Citrus Mist, Noni Radiant Eye Oil (mijn nieuwe favoriete product) en Hydrating Moisturizer gemixt met een paar druppels van de Noni Glow Face Oil. 

Voordat ik ga slapen, maak ik mijn gezicht schoon met de KORA Organics Cream Cleanser - en ik zorg dat dit al mijn make-up verwijdert, gevolgd door de Calming Lavender Mist, Noni Radiant Eye Oil, Noni Glowe Face Oil en de Soothing Moisturizer - hiermee geef ik mezelf tegelijkertijd een kleine gezichtsmassage. Voor mijn lichaam gebruik ik weer de combinatie van de Noni Glow Body Oil en Body Balm. Ook spray ik een klein beetje van de Lavender Mist op mijn kussen om lekker te kunnen slapen. 

Bron: AOL. (Julia Webb)
Publicatiedatum: