Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goede vooruitzichten voor biologische Red Season aardbeien

De lenteoogst van de biologische aardbeien van Red Season is een aantal dagen geleden begonnen en het merk is voorzien van een nieuwe look. Nu de herfstperiode succesvol is afgesloten, draait het nieuwe seizoen op volle capaciteit. De oogst is gestart op 20 maart 2018 en de verwachting is dat het een goed seizoen gaat worden want de aardbeien zijn van uitstekende kwaliteit.


Italiaanse en Albanese telers met de eerste Red Season aardbeien van het seizoen

"Het ideale klimaat op de hellingen van de Balkan, de afwezigheid van vorst en de gunstige, natuurlijke omstandigheden van het land hebben in alle opzichten gezorgd voor een fantastische oogst," leggen de Italiaanse telers uit.

"Met betrekking tot de kwaliteit hebben we niks te klagen. De aardbeien zijn felrood, aromatisch, hebben een hoge Brix-waarde en zijn 100% natuurlijk. De eigenschappen van de bodem en het klimaat in combinatie met de teelttechniek zorgen voor aardbeien van hoge kwaliteit."



"De consument heeft steeds meer aandacht voor kwalitatief goede producten die niet behandeld zijn met bestrijdingsmiddelen. Met de Red Season aardbeien spelen we hierop in."



De nieuwe look, in het kader van de lenteoogst, interpreteert de filosofie achter het merk: bewust van de kwaliteit en de authenticiteit van de producten.

Contact:
Giovanni Gianello
Tel.: +39 348 5728941
Email: info@redseason.it

Publicatiedatum: