Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
19 en 20 september:

Vierde editie Afrika Works! wordt gehouden in Rotterdam

De Netherlands-African Business Council (NABC) kondigt de vierde editie van Africa Works! aan. Deze zal plaatsvinden in Rotterdam. Africa Works! is de grootste conferentie over zaken doen in Afrika van Nederland. Het thema is 'Future African Cities' en vindt plaats op 19 en 20 september in de Van Nelle Fabriek.

Africa Works! 2018 brengt het Nederlandse en Afrikaanse bedrijfsleven, overheden, kennisinstituten en NGO’s bij elkaar op een tweedaagse conferentie waar nieuwe zakenpartners gevonden worden. Tevens worden de nieuwste oplossingen op het gebied van stedenbouw en energie besproken. Door voor Rotterdam te kiezen, hoopt NABC de verbinding te maken met de innovatieve en internationaal georiënteerde bedrijven in de Rotterdamse regio. "De 2018 editie van Africa Works! wordt een heel bijzondere. Het thema dit jaar, Future African Cities,is inspirerend en zorgt gegarandeerd voor een levendige bijeenkomst waar zakelijke plannen kunnen ontstaan, uitgevoerd door Nederlandse ondernemers en hun Afrikaanse zakenpartners. Dit is een 'must-go' evenement voor elke Nederlandse ondernemer met activiteiten, plannen of belangen in Afrika", aldus Peter de Ruiter, directeur van NABC.

Op het programma van Africa Works! staan speeches, paneldiscussies, netwerken en informatieve workshops, thematisch verdeeld over de twee dagen, Building Future African cities' en 'Powering Future African cities'. Ook is er een exhibitieruimte, waar bedrijven en overheden de kans krijgen zich aan het publiek te presenteren middels een stand.

Voor meer informatie: www.nabc.nl

Publicatiedatum: