Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Red Bull lanceert biologische lijn

Red Bull kondigt in Noord-Amerika het debuut aan van hun ORGANICS lijn. Dit is een nieuwe lijn met premium biologische frisdranken, die gemaakt worden met natuurlijke ingrediënten. De lijn, die op 2 april gelanceerd wordt, zal op slechts twee van de Amerikaanse markten worden verkocht - in San Diego en een regio van North Carolina - en via Amazon.com.



De producten zijn biologisch gecertificeerd door het USDA National Organic Program en bevatten ook een USDA Organic label. Net als alle andere Red Bull dranken zijn de blikjes 100% recyclebaar en de drankjes zijn veganistisch, glutenvrij en vrij van tarwe en zuivel. 

Al meer dan 30 jaar geeft Red Bull vleugels aan mensen en ideeën. Vorig jaar werden wereldwijd meer dan zes miljard blikjes energiedranken van Red Bull verkocht, waarvan 2 miljard in de VS. Red Bull zag dat er behoefte was aan een premium biologische frisdrank lijn, die consumenten een product biedt met de bekende Red Bull kwaliteit en smaak. 

Bron: BevNET
Publicatiedatum: