Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Om vegan en glutenvrij mee te bakken
Nieuw: raw psylliumvezels

TerraSana introduceert raw psylliumvezels van biologische kwaliteit. Psyllium wordt ook wel vlozaad of psyllium husk genoemd. Waarom dit product de laatste tijd steeds meer in de belangstelling staat? Het is een veelzijdig product met een groot bindend vermogen. Het bestaat voor bijna 90% uit vezels. Qua uiterlijk lijkt psyllium op zemelen, qua werking lijken de vezels het meest op lijn- of chiazaad. Slechts een eetlepel psyllium kan in baksels wonderen doen voor de stevigheid en elasticiteit.



Psyllium is vooral erg populair onder de veganisten en glutenvrije eters, want het is een ideaal product om vegan en glutenvrij mee te bakken. Waar eieren of gluten zorgen voor meer samenhang en elasticiteit, zorgt psyllium voor volume, binding en elasticiteit.

Terrasana biedt raw psyllium in handige zakjes van 125 gram, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bestellen kan via order@terrasana.nl.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: 26-3-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

12-7-2018 Farm Brothers klaar voor verdere groei
10-7-2018 Eko Bakkerij Bolhuis zoekt met spoed bakker voor langere tijd
9-7-2018 Bauke Mollema eet alleen nog biologisch
2-7-2018 Flietermolen zoekt bio-bakkers na ingebruikname nieuwe molenstenen
28-6-2018 Nieuw: Naakte Haver Brood
25-6-2018 Gerard Hardeman wint eerste Nationale Zuurdesemproeverij
20-6-2018 VS: Arnold, Brownberry en Oroweat brood introduceren nieuwe biologische lijn
19-6-2018 Van zorg tot brood en natuurbeheer
15-6-2018 Plannen voor bio-bakkerij in Dominicanessenklooster
15-6-2018 Frank hoopt dat zijn biologische stoet als warme broodjes over de toonbank gaan
14-6-2018 Bio-bakker Gerard Hardeman te gast bij Ok FM
4-6-2018 Nieuw: Goudse kaasbolletjes met komijn
4-6-2018 "Enthousiast na proeven van deze Nieuw-Zeelandse lekkernij"
28-5-2018 De Veldkeuken gaat verbouwen
25-5-2018 Nu ook speltpita's
18-5-2018 Biologische rawfood crackers ontstaan uit zoektocht naar oplossing allergie
15-5-2018 Driekant en EKO-keurmerk in RTL7-programma Greenproject
14-5-2018 Minder deelnemers voor duurzame taartenbakwedstrijd
14-5-2018 'De Twee Gebroeders' vertellen over bio-meel tijdens landelijke molendag
14-5-2018 "Geur van versgebakken brood stimuleert niet tot aankoop"

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *