Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote Russische bio-teler gebruikt Nederlandse machines

APH Group uit Heerenveen heeft onlangs een miljoenencontract afgesloten met een Russische onderneming voor de levering van machines en installaties voor de volledig biologische productie van aardappelen en groenten. Het project wordt geïmplementeerd in het zuiden van Rusland en wordt gelijk het grootste biologische landbouwbedrijf in Rusland. De klant betreft een Russische entrepreneur welke kans ziet om in de grootstedelijke gebieden in Rusland biologisch producten te vermarkten. Dit alles naar Westers-model en met onafhankelijke certificering van een instituut uit West-Europa.
 
APH Group is opgericht in 1997 en is sindsdien ook actief in Rusland. APH Group opereert in Rusland vanuit een vestiging in Chekhov (Moskou regio) en biedt lokale ondersteuning vanuit Krasnodar. Daarnaast is APH Group actief middels dochterondernemingen, dealers en agenten in Centraal- en Oost-Europa, Azië en Latijns-Amerika. Er wordt geëxporteerd naar ruim 20 landen.
 

In de herfst zijn de plantuien en de knoflook reeds geplant.

De vraag naar veilig voedsel over de gehele wereld stijgt in rap tempo. Een hoog kennisniveau en een integrale aanpak, maakt APH Group de ideale partner voor de professionele teler in de aardappel- en groentesector. APH Group streeft er voortdurend naar om de Efficiëntie van haar klanten te verhogen door middel van:
  • Toegenomen opbrengsten (Mass)
  • Verbetering van kwaliteit (Create quality)
  • Laagste gebruikskosten (Cost of ownership)
Dit resulteert in de APH aanpak volgen E = MC².
 

Mechanische onkruidbestrijding in de opkomende gewassen.

APH Group levert efficiënte oplossingen voor professionals in de aardappel-, groente- en irrigatiesectoren. APH Group werkt vanuit 4 segmenten: field machinery, in-store solutions, irrigation and engineering.

Voor meer informatie: www.aph.nl
Publicatiedatum: