Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prins Harry en Meghan Markle kiezen voor biologische bruidstaart

De verloofde van de Britse Prins Harry drukt graag haar eigen stempel op haar nieuwe koninklijke rol. Het komt dan ook niet als een verrassing dat dit ook het geval is bij de bruidstaart van het paar, dat op 19 mei 2018 in het huwelijksbootje zal treden.

Kensington Palace heeft het nieuws over de bruidstaart op Twitter aangekondigd: "Voor hun bruidstaart hebben Prins Harry en Meghan Markle banketbakker Claire Ptak gekozen, eigenaresse van de Londense bakkerij violetcakes. Prins Harry en Mevr. Markle hebben Claire gevraagd om een citroen vlierbloesem taart te maken met de prachtige kleuren van de lente. De taart zal bedekt worden met botercrème en gedecoreerd worden met verse bloemen." 

Claire Ptak, die is opgegroeid in Californië, gebruikt in haar taarten biologische en seizoensproducten.

De Koninklijke familie laat weten dat Meghan de bakker al kende. "Mevr. Markle heeft Claire Ptak voor haar lifestyle website The Tig geïnterviewd." De verklaring gaat verder door te zeggen: "Prins Harry en Mevr. Markle kijken ernaar uit om de taart op hun trouwdag op 19 mei met hun gasten te delen."




Publicatiedatum: