Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Prins Harry en Meghan Markle kiezen voor biologische bruidstaart

De verloofde van de Britse Prins Harry drukt graag haar eigen stempel op haar nieuwe koninklijke rol. Het komt dan ook niet als een verrassing dat dit ook het geval is bij de bruidstaart van het paar, dat op 19 mei 2018 in het huwelijksbootje zal treden.

Kensington Palace heeft het nieuws over de bruidstaart op Twitter aangekondigd: "Voor hun bruidstaart hebben Prins Harry en Meghan Markle banketbakker Claire Ptak gekozen, eigenaresse van de Londense bakkerij violetcakes. Prins Harry en Mevr. Markle hebben Claire gevraagd om een citroen vlierbloesem taart te maken met de prachtige kleuren van de lente. De taart zal bedekt worden met botercrème en gedecoreerd worden met verse bloemen." 

Claire Ptak, die is opgegroeid in Californië, gebruikt in haar taarten biologische en seizoensproducten.

De Koninklijke familie laat weten dat Meghan de bakker al kende. "Mevr. Markle heeft Claire Ptak voor haar lifestyle website The Tig geïnterviewd." De verklaring gaat verder door te zeggen: "Prins Harry en Mevr. Markle kijken ernaar uit om de taart op hun trouwdag op 19 mei met hun gasten te delen."





Publicatiedatum: 23-3-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

20-4-2018 Bakwedstrijd: biologische appeltaart
16-4-2018 Pré Pain heeft uitbreidingsplannen
12-4-2018 "Biologisch brood kan ook echt lekker en betaalbaar zijn"
9-4-2018 Tritordeum bereikt ook bakkersopleiding
5-4-2018 Broer en zus bakken bio-biscuits
26-3-2018 Nieuw: raw psylliumvezels
14-3-2018 'Jenneke bakt lekkernijen 100% biologisch'
12-3-2018 Samenwerking verbetert communicatie over bio-bakgraan
6-3-2018 "Ik kan uitslapen doordat mijn deeg 16 uur moet rijzen"
1-3-2018 Marlies Billens: "Goede biologische olijfolie werkt prima als broodverbeteraar"
28-2-2018 Wat bio-brood biologisch maakt
23-2-2018 EKO-keurmerk wordt gevierd met het ‘blije biologische worstenbroodje’
14-2-2018 Belgische campagne voor biologische graanproducten
12-2-2018 Omzetgroei met dubbele cijfers voor Trek en Bear
30-1-2018 Oldenheimer: 100% volkomen volkoren zuurdesembrood
26-1-2018 Wessanen focust op verantwoorde tussendoortjes
22-12-2017 Cannabis Burger bij Burgerbar Ter Marsch & Co
8-12-2017 Biologische speculaas het hele jaar door
4-12-2017 Thedinghsweert koekjes - met zorg gebakken
1-12-2017 Bietenbrownie en wortelmuffin tegen voedselverspilling

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *