Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Prins Harry en Meghan Markle kiezen voor biologische bruidstaart

De verloofde van de Britse Prins Harry drukt graag haar eigen stempel op haar nieuwe koninklijke rol. Het komt dan ook niet als een verrassing dat dit ook het geval is bij de bruidstaart van het paar, dat op 19 mei 2018 in het huwelijksbootje zal treden.

Kensington Palace heeft het nieuws over de bruidstaart op Twitter aangekondigd: "Voor hun bruidstaart hebben Prins Harry en Meghan Markle banketbakker Claire Ptak gekozen, eigenaresse van de Londense bakkerij violetcakes. Prins Harry en Mevr. Markle hebben Claire gevraagd om een citroen vlierbloesem taart te maken met de prachtige kleuren van de lente. De taart zal bedekt worden met botercrème en gedecoreerd worden met verse bloemen." 

Claire Ptak, die is opgegroeid in Californië, gebruikt in haar taarten biologische en seizoensproducten.

De Koninklijke familie laat weten dat Meghan de bakker al kende. "Mevr. Markle heeft Claire Ptak voor haar lifestyle website The Tig geïnterviewd." De verklaring gaat verder door te zeggen: "Prins Harry en Mevr. Markle kijken ernaar uit om de taart op hun trouwdag op 19 mei met hun gasten te delen."





Publicatiedatum: 23-3-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

12-7-2018 Farm Brothers klaar voor verdere groei
10-7-2018 Eko Bakkerij Bolhuis zoekt met spoed bakker voor langere tijd
9-7-2018 Bauke Mollema eet alleen nog biologisch
2-7-2018 Flietermolen zoekt bio-bakkers na ingebruikname nieuwe molenstenen
28-6-2018 Nieuw: Naakte Haver Brood
25-6-2018 Gerard Hardeman wint eerste Nationale Zuurdesemproeverij
20-6-2018 VS: Arnold, Brownberry en Oroweat brood introduceren nieuwe biologische lijn
19-6-2018 Van zorg tot brood en natuurbeheer
15-6-2018 Plannen voor bio-bakkerij in Dominicanessenklooster
15-6-2018 Frank hoopt dat zijn biologische stoet als warme broodjes over de toonbank gaan
14-6-2018 Bio-bakker Gerard Hardeman te gast bij Oké FM
4-6-2018 Nieuw: Goudse kaasbolletjes met komijn
4-6-2018 "Enthousiast na proeven van deze Nieuw-Zeelandse lekkernij"
28-5-2018 De Veldkeuken gaat verbouwen
25-5-2018 Nu ook speltpita's
18-5-2018 Biologische rawfood crackers ontstaan uit zoektocht naar oplossing allergie
15-5-2018 Driekant en EKO-keurmerk in RTL7-programma Greenproject
14-5-2018 Minder deelnemers voor duurzame taartenbakwedstrijd
14-5-2018 'De Twee Gebroeders' vertellen over bio-meel tijdens landelijke molendag
14-5-2018 "Geur van versgebakken brood stimuleert niet tot aankoop"

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *