Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Mijn zus en ik vullen elkaar goed aan"

Ekoplaza Winterswijk viert heropening

Tholen - De zussen Daphne Hoebé en Mika Romero-Hoebé zijn sinds begin 2018 de nieuwe eigenaren van Ekoplaza Winterswijk. De winkel heeft de afgelopen periode een make over gekregen en gisteren (22 maart) werd dit gevierd met een feestelijke open dag. "Er zijn diverse aanpassingen doorgevoerd. Zo past de winkel nu in het nieuwe Ekoplaza-concept, dat onder meer terug te zien is aan de mooie visuals. Ook zijn de stellingen wat speelser neergezet. Dit geeft de winkel een heel andere uitstraling. Tevens is de broodafdeling vernieuwd", vertelt Mika.



Daphne en Mika hebben de liefde voor biologische voeding van huis uit meegekregen, zo geeft ze aan. "We hebben in het verleden al vaker samengewerkt en vullen elkaar goed aan. Toen we hoorden dat deze Ekoplaza ter overname werd aangeboden, besloten we de kans te wagen." Ze vertelt dat de eerste reacties erg positief zijn. "Mensen reageren heel enthousiast. De klanten wisten dat we gingen verbouwen en we hebben het stukje bij beetje aangepakt. Nu we hiermee klaar zijn, kunnen de klanten echt gaan wennen aan de nieuwe situatie. Onze touch herkennen de klanten onder meer aan het feit dat we het heel leuk vinden om met thema's aan de slag te gaan. Zo staat er nu bijvoorbeeld een grote paastafel in de winkel."


Links de zussen Mika en Daphne en rechts een deel van de versaanbiedingen.

Zelf is Mika vaak op de versafdeling voorin de winkel te vinden. "De schappen met groenten en fruit zijn bij binnenkomst echt een blikvanger. Hiermee kun je goed variëren en veel zorg aan geven." De zussen zien zeker de voordelen van het feit dat de winkel deel uitmaakt van een grotere keten. "Hierdoor hoeven we ons niet druk te maken over reclames en dergelijke. Dat regelt Ekoplaza ketenbreed. Ook hebben we veel ondersteuning gekregen bij de make-over van onze winkel."

Met de feestelijke heropening bakte Bakkerij Verbeek verse producten af in de winkel, was er een productdemonstratie van Weleda en zijn er extra aanbiedingen. "Hierbij gaat het veelal om de favoriete producten van onze trouwe klanten. Hiermee willen we hen belonen."

Voor meer informatie:

Mika Romero-Hoebé en Daphne Hoebé
Ekoplaza Winterswijk
Roelvinkstraat 33
7101 GN Winterswijk
0543 475067
info@ekoplazawinterswijk.nl
www.ekoplaza.nl