Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitsland: Globus en Demeter breiden samenwerking uit

De Globus supermarkten vergroten hun samenwerking met Demeter en nemen een nog groter aantal Demeter-gecertificeerde bio-producten in hun assortiment op. Naast circa 70 artikelen van het Demeter-merk 'Campo Verde' wachten er vanaf 12 maart in alle Globus-filialen meer dan 150 nieuwe producten van Demeter-gecertificeerde telers en levensmiddelproducenten op de klanten. Van versproducten en droogwaren tot aan groenten en fruit en baby- en peutervoeding.

Globus breidt met Demeter haar omvangrijke bio-assortiment uit

Met het grotere Demeter-assortiment breidt Globus haar omvangrijke assortiment aan biologische levensmiddelen uit. In totaal liggen er circa 3.000 bio-producten in de schappen. De klanten kunnen het hele jaar door uit 30 biologische kaassoorten kiezen en op de groenten- en fruitafdeling lokken afhankelijk van het seizoen meer dan 70 soorten vers biologisch fruit.

Ook circa 900 Alnatura-producten vormen een vast onderdeel van het assortiment. Globus werkt sinds meer dan tien jaar nauw samen met de telers van bioproducten. Samen willen zij zich zinvol inzetten voor mens en natuur. Daarnaast werkt Globus ook nog samen met de landbouwverenigingen Naturland en Bioland.
Publicatiedatum: