Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22-23 april in Londen

Vele nieuwe merken aanwezig op Natural Food Show 2018

De Natural Food Show zal het grootste evenement voor natuurlijke en biologische voeding en dranken worden dat ooit in het Verenigd Koninkrijk is gehouden. Het evenement, dat onderdeel is van Natural & Organic Products Europe, zal van 22-23 april plaatsvinden in ExCel in Londen

Duizenden handelaren, supermarkten, opkopers en onafhankelijke retailers uit het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld hebben zich al aangemeld om het evenement te bezoeken. 

Tegen de tijd dat de deuren op 22 april opengaan, worden er meer dan 11.000 bezoekers verwacht - allen op zoek zijn naar de beste natuurlijke en biologische producten van de hoogste kwaliteit.

Ongeveer 60% van de meer dan 700 exposanten bij het evenement zal innovaties binnen de natuurlijke en biologische voedingssector presenteren. De overige exposanten richten onder andere zich op gezondheid, beauty producten en ecologische levensmiddelen.

Onder terugkerende deelnemers zijn onder andere Vegan World (gesteund door The Vegan Society) en Organic Hub, dat gepresenteerd wordt door de Soil Association & Organic Trade Board. De expositieruimte van Organic Hub zal dit jaar ongeveer 35% groter zijn dan vorig jaar. 

Net als vorige jaren, zullen er dit jaar ook weer veel internationale exposanten aanwezig zijn. Zo hebben landen als Oostenrijk, Peru, Ecuador, ItaliĆ«, Griekenland, Thailand, Spanje en Sri Lanka allen een eigen paviljoen. 

Ook zijn er bedrijven uit meer dan 60 andere landen aanwezig die nieuwe producten en geluiden (en niet te vergeten geuren en smaken) meenemen naar de ExCel in Londen.

Voor meer informatie: www.naturalfoodshow.co.uk

Bron: European Supermarket Magazine
Publicatiedatum: