Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Gemaakt door Nederlandse boerenfamilies"

Nieuwe lijn dagverse bio-zuivelproducten: Campina Biologisch

Campina presenteert vandaag (20 maart 2018) een nieuwe lijn van dagverse biologische zuivelproducten: Campina Biologisch. De biologische melk, karnemelk en yoghurt zijn op duurzame wijze geproduceerd door Nederlandse boeren. Campina Biologisch zit in een nieuwe klimaatneutrale verpakking van organisch materiaal en is 100% recyclebaar.
 


Duurzame manier van voedselproductie

Campina Biologisch voldoet aan de Europese regelgeving voor biologische voedingsmiddelen. Ook worden alle 140 Nederlandse Campina Biologisch-boeren jaarlijks gecontroleerd door inspecteurs van Skal. Op de boerderijen staat het welzijn van het dier en het milieu centraal: de boer zorgt voor goede voeding, verzorging en leefomstandigheden. De koeien kunnen zich er zo natuurlijk mogelijk gedragen en gaan naar buiten als het weer het toelaat. De dieren krijgen biologisch geteeld voer dat grotendeels afkomstig is uit de regio. "Wij zijn bijzonder trots om nu Campina Biologisch te lanceren. Dit is zuivel van eigen bodem gemaakt door Nederlandse boerenfamilies. Het is geweldig om te zien dat de Campina Biologisch-boeren zelf ook ontzettend enthousiast zijn over deze lancering: de liefde voor de natuur en de koeien is wat ons en de boerenfamilies drijft. We zetten hiermee een nieuwe standaard en zullen blijven innoveren om te blijven voorzien in de behoeften van onze consumenten", aldus Marloes Schulte, marketing directeur FrieslandCampina Consumer Dairy Nederland

Klimaatneutrale verpakking voor Campina Biologisch

De nieuwe verpakking van Campina Biologisch is gegarandeerd klimaatneutraal en 100% recyclebaar. De dop en de coating bestaan uit gecertificeerd polyethyleen, gemaakt van organisch restmateriaal.

Voor meer informatie: www.frieslandcampina.com
Publicatiedatum: