Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Een grote eerste stap naar een betere wereld"

Frans Timmermans bezoekt plasticvrije pop-up supermarkt

First Vicepresident of the European Commission, Frans Timmermans, heeft afgelopen vrijdag 16 maart een bezoek gebracht aan Ekoplaza Lab, de eerste plasticvrije pop-up supermarkt in Amsterdam. Erik Does, directeur van Ekoplaza, reageert als volgt op twitter: "Wij waren erg vereerd, hij was geïnspireerd vertelde hij mij. Samen door op het pad van duurzaamheid. Dank Plastic Soup Foundation voor ondersteuning. Trots op mijn team."


Links Erik Does en naast hem Frans Timmermans.

Frans Timmermans is sinds 1 november 2014 vicevoorzitter van de Europese Commissie en in de Commissie-Juncker belast met 'betere regulering' en duurzame ontwikkeling. Hij heeft de onderstaande notitie achtergelaten in de winkel. Hierop staat: "Zelfs de langste reis begint met een eerste stap. Zelfs de meest inspirerende droom kan uitkomen als mensen die eerste stap durven zetten. Proficiat Ekoplaza! Een grote eerste stap naar een betere wereld."



Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl
Publicatiedatum: