Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mogelijk scherpe stukjes hard plastic in producten

Grote terugroepactie La vie est belle

La vie est belle roept verschillende producten terug. Dit omdat er scherpe stukjes hard plastic aanwezig kunnen zijn in de producten. Op de website van La vie est belle staat de volgende toelichting:

"Bij een interne kwaliteitscontrole vonden wij een stukje plastiek van één centimeter in één van de grondstoffen. De afweging dat er mogelijks nog stukjes in dat lot aanwezig konden zijn, deed ons beslissen om alle producties met deze grondstof stil te leggen en te blokkeren."

"In een constructief overleg met onze leverancier van de grondstof, het voedselagentschap en onze afnemers besloten we om ook de reeds verkochte producten met deze grondstof terug te roepen. De kans, hoe klein ook, dat er nog stukjes vreemd voorwerp in de producten aanwezig konden zijn, was en blijft onze eerste en grootste zorg."

Klik hier voor de lijst met namen en eindvervaldata van de producten. Men kan ze terugbrengen en laten inwisselen bij het aankooppunt.

Ekoplaza

Ekoplaza heeft op haar website de volgende veiligheidswaarschuwing geplaatst over de Winterburger van La vie est belle 2x90 gram:

Onze leverancier heeft ons op de hoogte gesteld dat er scherpe stukjes hard plastic aanwezig zijn in het product en dit kan bij consumptie letsel veroorzaken. Vanwege dit gevaar adviseren wij onze klanten dringend om dit product niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel van aankoop.

Deze veiligheidswaarschuwing is van toepassing op producten met houdbaarheidsdatum:

14-3-2018
21-3-2018
28-3-2018

Allen hebben lotcode 010218 en streepjescode 5425003194801

U kunt de betreffende producten terugbrengen naar de winkel waar u dit artikel gekocht heeft. Zij zullen uw aankoopbedrag vergoeden.

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met La vie est belle op het volgende nummer +32 50 395 207 of met de kwaliteitsmanager via matthias@lavieestbelle.be. Voor overige vragen kunt u tevens de Ekoplaza klantenservice bereiken via: 0413 313502 / info@ekoplaza.nl.
Publicatiedatum: