Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We begeleiden de mensen op hun bio-avontuur"

Tasty Week bij Origin'O

Deze week kunnen klanten bij Origin'O alles over biologisch ontdekken. Door middel van leuke workshops, proevertjes, infosessies en nog zoveel meer krijgt iedereen de kans om de wondere wereld van bio, veggie en vegan te ontdekken.

Waarom een Tasty Week?

Origin'O merkt dat er behoefte is aan informatie bij de mensen, en zeker nu gezien de laatste ontwikkelingen in het voedsellandschap. "We zien de laatste weken dat de vraag naar bio-producten aanzienlijk aan het stijgen is. Meer en meer mensen willen weten waar hun producten vandaan komen. Daarom hebben we onze eigen interne kwaliteitslabels waaraan onze leveranciers en lokale bioboeren moeten voldoen. Tijdens deze Tasty Week staan we dan ook extra open voor alle vragen, en begeleiden we de mensen echt op hun bio-avontuur", vertelt Els Lammertyn van Origin'O.



Wat valt er allemaal te beleven?

Tijdens de Tasty Week komen thema's zoals sport, ontbijt, vegan, veggie en verzorging aan bod. Maar evengoed organiseren bepaalde winkels een heuse kindernamiddag of staat er een bio bierbar voor de deur. Jawel, Origin'O houdt rekening met het hele gezin. "Onze bezoekers genieten ook van live-cooking door enkele professionele koks. Waarna iedereen uiteraard zelf mag proeven van de gezonde creaties", besluit Els.



Men kan nog tot en met 17 maart 2018 bij Origin'O terecht voor proevertjes, degustatie, een workshop of nog wat ander leuks.

Voor meer informatie: www.origino.be
Publicatiedatum: