Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Botanic Tree

Oplossingen voor biologische huidverzorging

Botanic Tree biedt een breed assortiment van producten aan, die biologisch zijn en verschillende gezondheids- en schoonheidsvoordelen hebben. Van anti-veroudering tot gewichtsverlies, de productlijn van dit bijzondere Amerikaanse familiebedrijf, dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft, heeft voor ieder wat wils. Ieder product wordt bovendien in de VS gemaakt. 

"Al onze producten worden van 100% biologische ingrediënten gemaakt en werken effectief om de huid te beschermen, terwijl ze gelijkertijd ook huidveroudering voorkomen," vertelt Steffanie Amorim. "Onze ReduxCell Paris afslankende cafeïne gel en onze Anti-Aging 10 Less Ageless Facelift zijn enkele van onze bestverkopende producten," voegt ze toe. 

Een ander populair product dat gemaakt wordt door Botanic Tree is de Retinolxyl Retinol Crème voor gezicht en ogen. De ingrediënten van dit product zijn 100% biologische extracten met Sheaboter, Vitamine B5 en Rode Palmolie. 

Het bedrijf heeft daarnaast ook een Vitamine C Retinol Serum in het assortiment, dat onder andere Vitamine C, Retinol en Hyaluronzuur bevat. Ieder product dat het bedrijf maakt, is niet alleen goed voor de uiterlijke verzorging van het lichaam en de huid, maar heeft ook een positieve impact op de emotionele en psychische gezondheid. 

Een ander uitstekend product van Botanic Tree is de anti-striae en litteken crème, die de vorming van striae en littekens voorkomt. Het product wordt gemaakt met pure Centella Asiatica (Aziatische waternevel) en is in het bijzonder geschikt voor vrouwen. Hiernaast produceert het bedrijf ook nog een zeer populaire zelfbruiner, die onder andere sheaboter, jojoba olie, abrikoos, avocado, kokosnoot en vanille bevat. 

Voor meer informatie www.BotanicTree.com

Bron: Digital Journal
Publicatiedatum: