Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Vanaf heden ook Farm Vegetables Smooth beschikbaar

Allos lanceert een nieuwe range groentenspreads: Farm Vegetables Smooth. Al lange tijd zijn de groentenspreads van Allos op de markt. Een nieuwe range kon niet lang op zich laten wachten. Vanaf deze week is dan ook, naast de  Farm Vegetables varianten, Farm Vegetables Smooth beschikbaar voor de biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels. De Farm Vegetables Smooth zijn gemaakt op basis van groenten en zonnebloemolie en hebben een smeuÔg karakter. Door de romige textuur is Allos op brood of als dip te gebruiken.



De biologische ingrediŽnten zijn op een zachte manier bereid om zo tot een fijne textuur te komen. Deze spreads zijn niet alleen lekker op brood, maar goed te variŽren als dip, in pastagerechten en in salades. Ze zijn er in vier varianten, geÔnspireerd op de internationale keuken: Cherry Tomato & Basil, Pepper & Chili, Toscana en Pea & Masala.
 
Verkrijgbaarheid: Biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels
Prijs: de adviesprijs is Ä2,49 per potje.

Allos is onderdeel van Wessanen Benelux.

Voor meer informatie: Rob.Persoon@Wessanen.com

 

Publicatiedatum: 14-3-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

14-6-2018 "Waardering voor de ambachtelijke kant van het bedrijf"
11-6-2018 Slechts 2% van de Duitsers is echt vegetariŽr
30-5-2018 DaniŽl Saat, Spirit: "Onze seitansteak staat op zichzelf"
25-4-2018 Vegetafel en Vegenement verhuizen terug naar Rotterdam
24-4-2018 Franse regering verbiedt vleesbenaming op vleesvervangers
16-4-2018 Markt voor vleesvervangers wint snel terrein
12-4-2018 "Mini Falafel veelzijdiger dan grote variant"
15-3-2018 "Hennepzaad is de nieuwe plantaardige proteÔnebron"
12-3-2018 "Waardering voor positieve insteek Nationale Week Zonder Vlees"
8-3-2018 VegetariŽrsbond en Ekomenu slaan handen ineen
8-3-2018 Ook vegetariŽrs naar de biologische slager
8-3-2018 KidsProef: Speciale gastdocent in de Week Zonder Vlees
7-3-2018 'Nationale Week Zonder Vlees' om bewustwording te creŽren
5-3-2018 "Consumenten kopen graag voeding waar zeewier in zit"
5-3-2018 Nationale Week Zonder Vlees van start met meer dan 25.000 deelnemers
1-3-2018 "Veel variatie mogelijk met seitan"
30-1-2018 ĎKaasí van amandelen en cashewnoten
26-1-2018 "Zeewier maakt samenleving duurzamer"
23-1-2018 Diverse bio-partners voor De Nationale Week Zonder Vlees
16-1-2018 "Miljarden nodig voor transitie naar plantaardig voedsel"

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *