Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »
Straus Family Creamery geŽerd om duurzaamheid en innovaties

Straus Family Creamery wordt bij de 38ste jaarlijkse Natural Products Expo West & Engredea geprezen om zijn leiderschap in de ontwikkeling van geweldig smakende biologische zuivelproducten, missie-gedreven initiatieven en invloed in innovatieve, duurzame biologische teeltpraktijken. 

Het pionierende bedrijf, dat geleid wordt door de biologische zuivelboer Albert Strauss, komt voor het 24e opeenvolgende jaar naar de Expo West. Straus: "De missie van ons merk blijft gericht op het in stand houden van ons familiebedrijf en het produceren van biologische zuivelproducten van de hoogste kwaliteit." Hij voegt toe dat het bedrijf blijft ontwikkelen en nieuwe manieren zoekt om binnen alle gebieden van het bedrijf te innoveren. 

Proef het Straus Verschil - Biologische chocolademelk

Vakbeurs producent New Hope Network erkend Straus Family Creamery Organic Chocolate Milk als een NEXTY award finalist in de categorie 'Best Nieuw Missie-Gebaseerd Product'. Naast het ontwikkelen van een biologische chocolademelk, valt het bedrijf op door zijn missie om familiebedrijven in stand te houden, de innovatie product formulering en zijn inzet voor duurzaamheid en 'clean' labels. 

Straus Family Creamery Organic Chocolate Milk wordt gemaakt met slechts vijf simpele biologische ingrediŽnten: Gehomogeniseerde volle melk van negen familiebedrijven, rietsuiker, Fair Trade Certifiedô cacaopoeder, vanille extract en een lactase enzym. Dit enzym creŽert een zoete smaak met 38% minder suiker dan andere chocolademelk merken en maakt de melk bovendien lactose-vrij. 

Het product bevat geen emulgatoren, gomachtige stoffen of stabilisatoren en is een goede bron van proteÔne (16 gram per portie). Net als de Straus Family Creamery Organic Cream-Top Milk wordt de chocolademelk verkocht in herbruikbare glazen flessen die tot wel 30% gerecycled glas bevatten. 
 

Milieuvriendelijk leiderschap

Tijdens de Climate Day op de Expo West hebben het Climate Collaborative en de National Co-op Grocers de oprichter en directeur van de Straus Family Creamery, Albert Straus, geŽerd met de 'Outstanding Influencer' award voor de innovaties en duurzame praktijken van zijn zuivelbedrijf. In 2017 heeft Straus de eerste volledig elektrische vrachtwagen van het land in gebruik genomen, die wordt aangedreven met koeienmest. Dit wordt gedaan via een methaan vergister. De elektriciteit die hiermee wordt opgewekt, wordt gebruikt voor de vrachtwagen, waarmee de koeien worden gevoerd en zo wordt een gesloten kringloop systeem opgezet. 

Een nieuw uiterlijk voor het 24-jarig bestaan

Het Straus Family Creamery team maakt bij de Expo een preview van zijn nieuwe verpakking, logo, en een herontwerp van hun website strausfamilycreamery.com bekend, terwijl ze het 24-jarig bestaan van het bedrijf vieren. De nieuwe verpakkingen zullen later dit jaar in de schappen liggen van natuurlijke coŲperatieven, onafhankelijke supermarkten en geselecteerde retailers.

Straus ziet de veranderingen als de perfecte mogelijkheid om meer bewustzijn van het merk te creŽren, mensen te informeren over biologische teeltpraktijken en om consumenten eraan te herinneren dat hun koopgewoonten een verschil kunnen maken. 

"Onze missie om familieteeltbedrijven in stand te houden is de onderliggende factor in onze zakelijke beslissingen. Vanaf het eerste moment dat we deze updates planden, wisten we dat we uiteindelijk de telers hiermee zouden steunen die melk aan ons leveren," vertelt Straus. "Door onze verpakkingen en website te updaten, helpen we onze consumenten om ons gemakkelijker te vinden en kunnen we nieuwe klanten informeren over onze biologische grondslag, merkwaarden en toewijding aan milieuvriendelijk leiderschap. Wanneer consumenten goed geÔnformeerd zijn, kunnen ze immers betere keuzes maken tijdens het boodschappen doen."  

Bron: Global News Wire 


Publicatiedatum: 14-3-2018

  

Ander nieuws uit deze sector:

22-3-2018 Joel Salatin: "Een goedkoop voedselbeleid zorgt nooit voor een goed voedselbeleid"
22-3-2018 Netwerk GRONDig presenteert definitie Grondgebondenheid in Den Haag
21-3-2018 Koeien voor het eerst naar buiten bij biologisch melkveebedrijf
21-3-2018 Biologische wetgeving in Verenigde Staten verder uitgehold
21-3-2018 VK: Consumenten vragen om terugkeer glazen melkflessen
20-3-2018 Nieuwe lijn dagverse bio-zuivelproducten: Campina Biologisch
19-3-2018 Collega's in actie tegen fosfaatboete van 190.000 euro
19-3-2018 "Bio-boeren hebben liefhebberij in fokken van ras dat ze hebben"
19-3-2018 Oproep bio-melkveehouders met grote fosfaatproblemen
16-3-2018 Duitsland: Bio-melk niet opgehaald na faillissement
15-3-2018 BD-boer Bram Borst vreest volgende fosfaatboete
15-3-2018 "Gangbare veehouderijsysteem is ziek"
15-3-2018 December 2017: melkveehouderij uit Zuid-Holland opgeschort
14-3-2018 Biologische melkveehouders zoeken steun in Europa
13-3-2018 Wetenschappelijk onderzoek naar gezondheidsvoordelen RauwPower zuivel
12-3-2018 Een oude bekende in een nieuw jasje
12-3-2018 "Biologische zuivel wťl een belangrijke speler"
12-3-2018 Natuurvergunningen Programma Aanpak Stikstof geschorst
9-3-2018 De meest gestelde vragen over biologische kindervoeding
9-3-2018 Onderscheidend met biologische bierkaas

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *