Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wetenschappelijk onderzoek naar gezondheidsvoordelen RauwPower zuivel

De komende weken zal er om iedere fles RauwPower kefir en RauwPower yoghurt een flyer hangen. Raw Milk Company vraagt hun consumenten namelijk om mee te doen met een enquête, die de gezondheidseffecten van rauwmelkse zuivel onderzoekt. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de Universiteit Utrecht onder leiding van Prof. Dr. Ton Baars en dokter Joris Venster. Onder de deelnemers worden 10 waardebonnen ter waarde van 50 euro verloot, die besteed kunnen worden in de winkel waar de consument de RauwPower zuivel koopt. Ook consumenten die de RauwPower hangop gebruiken kunnen meedoen aan de enquête. De enquête kan nog tot en met eind april ingevuld worden.
 


In de afgelopen jaren heeft Raw Milk Company van veel mensen mails ontvangen over het helende effect dat hun zuivel had op hun gezondheid. De enquête zal leiden tot een onafhankelijk onderzoeksresultaat, dat weer zal leiden tot een wetenschappelijk vervolgonderzoek naar de gezondheidseffecten van rauwe gefermenteerde zuivel zoals die van Raw Milk Company. Om voor zo'n onderzoek financiering te krijgen, is het belangrijk dat zo veel mogelijk consumenten die RauwPower zuivel gebruiken meedoen. Raw Milk Company hoopt dan ook op een hoge respons. De conclusies van het onderzoek zullen zo snel mogelijk op de website www.rawmilkcompany.nl te vinden zijn.
 


Voor meer informatie:
 
André en Tonny Mulder
Raw Milk Company
Beuningerstraat 10
7587 LD De Lutte
0541 299872
info@rawmilkcompany.nl
www.rawmilkcompany.nl
Publicatiedatum: