Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




VegetariŽrsbond en Ekomenu slaan handen ineen

De VegetariŽrsbond en Ekomenu slaan de handen ineen om vegetarisch eten makkelijk te maken voor iedereen. Ekomenu levert gezonde menu's in de vorm van maaltijdboxen in heel Nederland. Met recepten en 100% biologische ingrediŽnten. Ekomenu onderscheidt zich door haar focus op vegetarisch en veganistisch eten. Er zijn leefstijl menuís met vegetarische recepten voor mensen met allergieŽn, mensen die willen afslanken en voor diabetici. Ekomenu is een initiatief van Jack Stroeken en Marjolein de Vlaam in samenwerking met EkoPlaza.



De VegetariŽrsbond wil de overstap naar een bewust vegetarisch voedingspatroon voor iedereen bereikbaar maken. De organisatie geeft voedingsinformatie, heeft een keurmerk voor vegetarische producten en helpt mensen graag bij de eerste stappen naar een vegetarisch voedingspatroon. De organisatie ziet de maaltijden van Ekomenu als een laagdrempelige manier om kennis te maken met de vegetarische en veganistische keuken.

Floris de Graad: "Door de samenwerking met Ekomenu kunnen we het publiek niet alleen vegetarische recepten en tips bieden maar ook maaltijdpakketten met de verse ingrediŽnten erbij leveren. De vegetarische gerechten worden ook onderdeel van de vegetarische challenge '30 dagen Lekker Vega' die de VegetariŽrsbond met veel succes aanbiedt."

Voor meer informatie: www.vegetariers.nl www.ekomenu.nl

Publicatiedatum: 8-3-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-7-2018 Nieuw: Spicy Trio
14-6-2018 "Waardering voor de ambachtelijke kant van het bedrijf"
11-6-2018 Slechts 2% van de Duitsers is echt vegetariŽr
30-5-2018 DaniŽl Saat, Spirit: "Onze seitansteak staat op zichzelf"
25-4-2018 Vegetafel en Vegenement verhuizen terug naar Rotterdam
24-4-2018 Franse regering verbiedt vleesbenaming op vleesvervangers
16-4-2018 Markt voor vleesvervangers wint snel terrein
12-4-2018 "Mini Falafel veelzijdiger dan grote variant"
15-3-2018 "Hennepzaad is de nieuwe plantaardige proteÔnebron"
14-3-2018 Vanaf heden ook Farm Vegetables Smooth beschikbaar
12-3-2018 "Waardering voor positieve insteek Nationale Week Zonder Vlees"
8-3-2018 Ook vegetariŽrs naar de biologische slager
8-3-2018 KidsProef: Speciale gastdocent in de Week Zonder Vlees
7-3-2018 'Nationale Week Zonder Vlees' om bewustwording te creŽren
5-3-2018 "Consumenten kopen graag voeding waar zeewier in zit"
5-3-2018 Nationale Week Zonder Vlees van start met meer dan 25.000 deelnemers
1-3-2018 "Veel variatie mogelijk met seitan"
30-1-2018 ĎKaasí van amandelen en cashewnoten
26-1-2018 "Zeewier maakt samenleving duurzamer"
23-1-2018 Diverse bio-partners voor De Nationale Week Zonder Vlees

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *