Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AgMotion zorgt voor herpositionering op de markt dankzij Terra Ingredients

AgMotion Speciality Grains, een belangrijke leverancier vanbiologische ingrediënten voor consumentenartikelen (CPG) en veevoer, heeftvandaag aangekondigd dat het bedrijf zich op de markt zal herpositioneren alsTerra Ingredients. De herpositioneringcreëert een nieuw dochterbedrijf van AgMotion en deze uitgebreideverandering benadrukt dat AgMotion zich nu steeds meer richt op de biologischesector en een relatie op wil bouwen met hun consumenten.

Het nieuwe merk Terra Ingredients geeft weer hoe toegewijdhet bedrijf is aan het vinden van biologische producten van de hoogstekwaliteit en zorgt voor een onafhankelijke bedrijfsvoering van hun biologischeen GGO-vrije ondernemingen. Onder het assortiment van Terra valt onder andere lijnzaad,gemalen vlas, tarwe, mais, sojabonen, linzen, granen en oliezaad.

Aan de basis van hun succes ligt AgMotion’s visie op een beteraansluitende leveringsketen, waardoor ze zowel in Terra Ingredients als in debelangrijkste verwerker van biologische ingrediënten in het land, Stone Mill,hebben geïnvesteerd. Met deze samenwerking tussen twee van de leidendebedrijven op de markt hebben Amerikanen nu toegang tot een vollediggeïntegreerde leverancier van biologische ingrediënten.
 
Bron: Cision PR Newswire
Publicatiedatum: