Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »
Uitbreiding salesteam van de Smaakspecialist

De Smaakspecialist heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Het aantal afzetkanalen in Nederland is gestegen. Daarnaast is het assortiment met de merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food  inmiddels verkrijgbaar in meer dan 20 landen. De rol die de Smaakspecialist hierbij neemt, is (kennis) partner en inspirator van de klant. Gezamenlijk richten zij, op basis van marktkennis, research en data, de schappen in op basis van het profiel van de klant.
 
Om dit alles in goede banen te leiden, ontwikkelt de organisatie zich. Enerzijds zijn de processen gedegen ingericht, zodat de groei op goede wijze wordt gefaciliteerd. Anderzijds is en blijft samenwerken mensenwerk. Ook op dat vlak zijn veel stappen gezet voor wat betreft de ontwikkeling van het team. Onder andere trade, inkoop en logistiek zijn in 2017 verder versterkt met ervaren professionals binnen de retail. Dat werpt zijn vruchten zichtbaar af.

Om de klant nog beter te bedienen, is nu ook het team Sales verder uitgebreid met de nieuwe collegaís Marieke Bouwmans en Jessica Alderlieste. Marieke Bouwmans vervult vanaf heden de functie van National Accountmanager bij de Smaakspecialist.


 
"Een logische stap om de ambities en missie van de Smaakspecialist waar te maken", aldus Directeur Commercie & Duurzaamheid Maarten de Leng. Het aantal klanten c.q. markten is afgelopen jaar weer gegroeid. Daarnaast is een next step gemaakt met de merken naar de cross-categorie. Dit is met name te danken aan de intensieve samenwerking en constante dialoog met de klant. Dit is en blijft hetgeen waar wij voor staan. Om dit te blijven borgen, is uitbreiding van het team derhalve noodzakelijk waarbij tevens met Marieke jarenlange retail- en productkennis is 'binnengehaald'."
 
Marieke kijkt uit naar haar nieuwe rol binnen de Smaakspecialist: "Ruim 20 jaar heb ik in verschillende rollen binnen de retail gewerkt, waarvan de afgelopen jaren als key-accountmanager bij Nutrition & Sante op het gebied van functionele voeding zoals onder andere afslankproducten, sportvoeding, glutenvrij- en suikerbewust aanbod. Dit geldt ook voor segmenten die aanwezig zijn in de categorie Gezondheid. Mijn kennis en ervaring wil ik nu graag inzetten voor de mooie merken en missie van De Smaakspecialist. Ik heb er alle vertrouwen in dat we deze nog breder kunnen positioneren in de markt omdat ze perfect voorzien in een groeiende consumentenbehoefte. We hebben dan ook een sterk verhaal richting klanten. Ik zie volop kansen voor verdere groei van De Smaakspecialist.Ē

Ook Jessica is begonnen bij de Smaakspecialist na de afgelopen jaren binnen de sales bij The Greenery te hebben gewerkt: "Ik zoek graag de samenwerking met de retailer op om samen biologische producten optimaal te presenteren binnen de diverse categorieŽn. Een biologische en verantwoorde levensstijl vind ik erg belangrijk en daarom vind ik het fijn dat ik deel mag uitmaken van een organisatie die dit beschikbaar maakt voor de consument."

Voor meer informatie: info@desmaakspecialist.nl www.desmaakspecialist.nl

Publicatiedatum: 7-3-2018

  

Ander nieuws uit deze sector:

22-6-2018 VS: Organic Soup Kitchen wil voedingstherapie centrum opzetten
22-6-2018 ďVoor derde jaar op rij records verbrokenĒ
22-6-2018 Nieuw-Zeelandse biologische teler krijgt boete van 38.000 euro
21-6-2018 Zeeuwse boer twijfelt over omschakeling naar biologisch
21-6-2018 Nieuw bestuur en directie bio-foodcoop Odin
20-6-2018 AR en DVW gaan samen in biologische voeders
20-6-2018 "Bomen planten op landbouwgrond, wat mag ik?"
20-6-2018 Bioteler denkt vanuit het schap
20-6-2018 Hoe voldoen Afrikaanse boeren aan de Europese biowetgeving?
20-6-2018 VS: Organic Trade Association start project om fraude op te sporen
20-6-2018 Colruyt Group presteert beter dan verwacht
19-6-2018 Lekker naar de BioBoer trekt 35.000 bezoekers
19-6-2018 Nederlandse boer wil omwenteling op platteland
18-6-2018 "Wat dieren voor mensen kunnen betekenen, is ook opbrengst"
18-6-2018 "Zorgboerderijen maken bezoekers gelukkiger"
18-6-2018 Primeur: drie EKO-keurmerk certificaten voor Heerlijkheid MariŽnwaerdt
15-6-2018 De Krat in top 10 procent Best for the World Ranglijst B-Corps
15-6-2018 Startup Oot bezorgt bio-ontbijtgranen in brievenbus
14-6-2018 Mei 2018: 45 nieuwe bedrijven gecertificeerd
14-6-2018 WakaWaka is failliet

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *