Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »
Uitbreiding salesteam van de Smaakspecialist

De Smaakspecialist heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Het aantal afzetkanalen in Nederland is gestegen. Daarnaast is het assortiment met de merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food  inmiddels verkrijgbaar in meer dan 20 landen. De rol die de Smaakspecialist hierbij neemt, is (kennis) partner en inspirator van de klant. Gezamenlijk richten zij, op basis van marktkennis, research en data, de schappen in op basis van het profiel van de klant.
 
Om dit alles in goede banen te leiden, ontwikkelt de organisatie zich. Enerzijds zijn de processen gedegen ingericht, zodat de groei op goede wijze wordt gefaciliteerd. Anderzijds is en blijft samenwerken mensenwerk. Ook op dat vlak zijn veel stappen gezet voor wat betreft de ontwikkeling van het team. Onder andere trade, inkoop en logistiek zijn in 2017 verder versterkt met ervaren professionals binnen de retail. Dat werpt zijn vruchten zichtbaar af.

Om de klant nog beter te bedienen, is nu ook het team Sales verder uitgebreid met de nieuwe collega’s Marieke Bouwmans en Jessica Alderlieste. Marieke Bouwmans vervult vanaf heden de functie van National Accountmanager bij de Smaakspecialist.


 
"Een logische stap om de ambities en missie van de Smaakspecialist waar te maken", aldus Directeur Commercie & Duurzaamheid Maarten de Leng. Het aantal klanten c.q. markten is afgelopen jaar weer gegroeid. Daarnaast is een next step gemaakt met de merken naar de cross-categorie. Dit is met name te danken aan de intensieve samenwerking en constante dialoog met de klant. Dit is en blijft hetgeen waar wij voor staan. Om dit te blijven borgen, is uitbreiding van het team derhalve noodzakelijk waarbij tevens met Marieke jarenlange retail- en productkennis is 'binnengehaald'."
 
Marieke kijkt uit naar haar nieuwe rol binnen de Smaakspecialist: "Ruim 20 jaar heb ik in verschillende rollen binnen de retail gewerkt, waarvan de afgelopen jaren als key-accountmanager bij Nutrition & Sante op het gebied van functionele voeding zoals onder andere afslankproducten, sportvoeding, glutenvrij- en suikerbewust aanbod. Dit geldt ook voor segmenten die aanwezig zijn in de categorie Gezondheid. Mijn kennis en ervaring wil ik nu graag inzetten voor de mooie merken en missie van De Smaakspecialist. Ik heb er alle vertrouwen in dat we deze nog breder kunnen positioneren in de markt omdat ze perfect voorzien in een groeiende consumentenbehoefte. We hebben dan ook een sterk verhaal richting klanten. Ik zie volop kansen voor verdere groei van De Smaakspecialist.”

Ook Jessica is begonnen bij de Smaakspecialist na de afgelopen jaren binnen de sales bij The Greenery te hebben gewerkt: "Ik zoek graag de samenwerking met de retailer op om samen biologische producten optimaal te presenteren binnen de diverse categorieën. Een biologische en verantwoorde levensstijl vind ik erg belangrijk en daarom vind ik het fijn dat ik deel mag uitmaken van een organisatie die dit beschikbaar maakt voor de consument."

Voor meer informatie: info@desmaakspecialist.nl www.desmaakspecialist.nl

Publicatiedatum: 7-3-2018

  

Ander nieuws uit deze sector:

23-3-2018 Van Iersel Compost neemt Van Vijfeijken in Deurne over
23-3-2018 HelloFresh koopt het biologische Green Chef op
22-3-2018 FIBL voegt Agriton-producten toe aan Inputlijst biologische sector
22-3-2018 BD-tuinderij Zonnehorst breidt uit met 1,5 hectare
21-3-2018 Bio-pionier Rapunzel: "Zoveel is er in de branche veranderd"
21-3-2018 Odin neemt vestiging Superfair in Voorschoten over
20-3-2018 Afzet bio-voeders bij ABZ Diervoeding: +13% in 2017
20-3-2018 Miljoeneninvesteringen voor biologische maaltijdbox Sun Basket
19-3-2018 Norma ook in 2018 verkozen tot de beste Duitse bio-handelaar
16-3-2018 Skal: Jaarverslag 2017 online
16-3-2018 Vermoeden van fraude bij Veviba
15-3-2018 Managementwisseling bij NSure
15-3-2018 Wessanen: Charles Jobson nu grootste aandeelhouder
14-3-2018 Kraft Heinz zoekt kleine, opkomende biologische voedingsmerken
14-3-2018 Leden De Nieuwe Band stemmen overtuigend voor samengaan met Odin
14-3-2018 Delphy volledig eigenaar Aegisto
14-3-2018 Arian Kamp nieuwe voorzitter Agrifirm
14-3-2018 Colruyt Group schort samenwerking met Verbist groep op
14-3-2018 Skal: Biologische sector groeit flink in 2017
14-3-2018 Houdt bank overname Hansketien tegen?

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *