Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maandag 26 maart

Avondklas met winnaar Ekoland Innovatieprijs

De zelfrijdende geitenafrastering op zonnecellen is een combinatie van grote technische handigheid en inzicht in geitengedrag. Willem Dam ontwikkelde deze samen met zijn zoon Tom. Ze wonnen er de Ekoland Innovatieprijs mee. Willem Dam vertelt maandag 26 maart tijdens de Warmonderhof Avondklas in Dronten hoe de afrastering zorgt voor een tweemaal zo grote grasopname door de dieren. De Avondklas wordt gehouden in de Warmonderhofzaal, Wisentweg 12 te Dronten. Aanvang 20.00 uur.



De familie Dam-Riteco runt de biologisch-dynamische geitenhouderij De Ridammerhoeve in het Amsterdamse Bos. De geitenhouderij wordt gecombineerd met een restaurant, boerderijwinkel, educatie, verzuiveling, kaasmakerij, zorg en de uitruil van voer en mest. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Willem Dam vertelt wat erbij komt kijken om als boer met zoveel bezoekers en medewerkers een boerderij te runnen. Kijk alvast op www.geitenboerderij.nl voor een eerste indruk.

Over Warmonderhof Avondklassen

De Warmonderhof Avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Aan gasten van buiten Warmonderhof wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De Avondklassen worden mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof en Aeres MBO Dronten Warmonderhof. In de agenda op de website www.warmonderhof.nl staan alle ingeplande Avondklassen vermeld.

Publicatiedatum: