Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van kikkererwt tot boekweit & linzen: voor iedere couscouswens de juiste smaak

De GreenAge couscous wordt in Italiƫ gemaakt. In Ferrara (Emiglia Romagna) om precies te zijn. Iedere variant staat garant voor een luchtige 'fluffy' couscous met een volle smaak.

Voor wie zijn deze couscousvarianten speciaal bedoeld?
  • Voor klanten die liever geen of minder gluten en granen eten.
  • Voor klanten die van variatie en noviteiten houden.
  • Voor vegetariĆ«rs of veganisten.
  • Voor klanten die voor langzame koolhydraten kiezen.

Dit voorjaar verschijnen er drie bijzondere eigentijdse couscousvarianten:
  • Couscous van kikkererwten & rode linzen
  • Couscous van boekweit
  • Couscous van volkoren durum tarwe & linzen

Hoe maak je deze couscous klaar?

Precies zoals iedere andere: kokend heet water erbij, doorroeren en 3 minuten laten rusten. Daarna nog een keer roeren en klaar. Bijvoorbeeld gemengd met gedroogd fruit (dadelstukjes of cranberries of rozijnen et cetera), gekruid met za'atar of ras el hanout, frisgroen met munt en koriander, geroosterde noten, gerookte kip, feta, vers fruit, kortom couscous kan naar hartenlust gecombineerd worden.

De nieuwe couscousvarianten van GreenAge komen in handzame pakjes van 250 gram - precies genoeg voor de basis van een maaltijd voor 4-5 personen.

GreenAge couscous is exclusief verkrijgbaar bij Natudis.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: