Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Bio-bakker Dido van Klinken:

"Ik kan uitslapen doordat mijn deeg 16 uur moet rijzen"

Dido van Klinken runt sinds twee jaar de biologische stadsbakkerij Broodt in Eindhoven. Een uit de hand gelopen hobby leidde tot een kleine microbakkerij vanuit huis. En van daaruit kwam hij op het idee om een echte bakkerij te beginnen. De EKO-certificering was een must voor Dido, aangezien hij de liefde voor biologische voeding in zijn opvoeding meegekregen heeft. Bij binnenkomst valt meteen de open bakkerij op, een aspect dat volgens Dido voor de bakkers zelf ook leuk is. Zij kunnen hierdoor direct communiceren met de klanten. De bakker laat het deeg 16 uur rijzen. Het feit dat er elke dag al voor de volgende dag gekneed kan worden heeft nog een extra voordeel: "Hoef ik niet voor dag en dauw mijn bed uit en kan ik nog een beetje uitslapen."

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: in de buurt Eindhoven


Publicatiedatum :



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018