Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Bio-bakker Dido van Klinken:
"Ik kan uitslapen doordat mijn deeg 16 uur moet rijzen"

Dido van Klinken runt sinds twee jaar de biologische stadsbakkerij Broodt in Eindhoven. Een uit de hand gelopen hobby leidde tot een kleine microbakkerij vanuit huis. En van daaruit kwam hij op het idee om een echte bakkerij te beginnen. De EKO-certificering was een must voor Dido, aangezien hij de liefde voor biologische voeding in zijn opvoeding meegekregen heeft. Bij binnenkomst valt meteen de open bakkerij op, een aspect dat volgens Dido voor de bakkers zelf ook leuk is. Zij kunnen hierdoor direct communiceren met de klanten. De bakker laat het deeg 16 uur rijzen. Het feit dat er elke dag al voor de volgende dag gekneed kan worden heeft nog een extra voordeel: "Hoef ik niet voor dag en dauw mijn bed uit en kan ik nog een beetje uitslapen."

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: in de buurt Eindhoven


Publicatiedatum: 6-3-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

14-8-2018 Huttenbouwers worden verwend met biologische rozijnenbroodjes
8-8-2018 Biologische granen zijn niet voldoende beschikbaar
18-7-2018 Bio-koekjes voor Nijmeegse Vierdaagse
18-7-2018 "Mijn taarten wonnen aan smaak door de biologische ingrediënten"
12-7-2018 Farm Brothers klaar voor verdere groei
10-7-2018 Eko Bakkerij Bolhuis zoekt met spoed bakker voor langere tijd
9-7-2018 Bauke Mollema eet alleen nog biologisch
2-7-2018 Flietermolen zoekt bio-bakkers na ingebruikname nieuwe molenstenen
28-6-2018 Nieuw: Naakte Haver Brood
25-6-2018 Gerard Hardeman wint eerste Nationale Zuurdesemproeverij
20-6-2018 VS: Arnold, Brownberry en Oroweat brood introduceren nieuwe biologische lijn
19-6-2018 Van zorg tot brood en natuurbeheer
15-6-2018 Plannen voor bio-bakkerij in Dominicanessenklooster
15-6-2018 Frank hoopt dat zijn biologische stoet als warme broodjes over de toonbank gaan
14-6-2018 Bio-bakker Gerard Hardeman te gast bij Oké FM
4-6-2018 Nieuw: Goudse kaasbolletjes met komijn
4-6-2018 "Enthousiast na proeven van deze Nieuw-Zeelandse lekkernij"
28-5-2018 De Veldkeuken gaat verbouwen
25-5-2018 Nu ook speltpita's
18-5-2018 Biologische rawfood crackers ontstaan uit zoektocht naar oplossing allergie

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *