Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Onderzoeksrapport over biologische wijn gepubliceerd

Questale heeft een onderzoeksrapport gepubliceerd over de wereldwijde biologische wijnmarkt. Het rapport richt zich op de belangrijkste spelers op de markt met cijfers over de productie, prijzen, omzet en marktaandelen van de betreffende bedrijven.

Het onderzoeksrapport bespreekt verschillende onderwerpen, zoals de verschillende biologische wijnen, de productmarkt per regio, een analyse van de productiekosten, de markttrends, informatie over de industriële keten en een voorspelling over de groei van de markt tot 2022.

Over het Onderzoeksrapport
Het rapport is essentieel voor iedere speler in de sector door de uitgebreide vooruitblik die het rapport biedt. Daarnaast is dit rapport ook van belang voor bedrijven die net de markt betreden en die goed geïnformeerd willen zijn voordat ze grote beslissingen maken, omdat het rapport een gedetailleerd beeld van de markt geeft. 

Per product geeft het rapport informatie over de omzet, het verkoopvolume, het marktaandeel, de prijs van het product en de eventuele groei van ieder van deze onderdelen. De producten zijn verdeeld in de categorieën Biologische Mousserende Wijn en Biologische Niet-Mousserende Wijn. Op basis van gebruik/eindgebruikers richt het rapport zich daarnaast op de verkoop, het marktdeel en groeicurve van ieder product. 

Bron: TokenFolks
Publicatiedatum: