Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gaat 5 maart van start

Campagne moet ledengroei verder doorzetten

Odin wil forse ledengroei Coöperatie versterken met campagne #verliefdopbio. Met deze campagne wil Odin de ledengroei van haar biologische coöperatie verder doorzetten. In de eerste 2 maanden van dit jaar is Coöperatie Odin met ruim 600 leden gegroeid, tot over de 6.000. Vorig jaar om deze tijd had de coöperatie 3.713 leden. In een jaar tijd is het ledental dus met 64 procent gegroeid.

Directeur Merle Koomans van den Dries: "Echt heel mooi om te zien dat zoveel mensen graag lid zijn van Coöperatie Odin. We merken dat onze idealen veel mensen aanspreken en dat zij willen investeren in zichzelf, hun familie en de wereld om hen heen. De extra groei van de laatste maanden komt ook doordat lidmaatschap met ledenvoordeel nog aantrekkelijker is geworden. We hadden verwacht dat mensen hier blij mee zouden zijn, maar zo’n sterke groei zagen we niet aankomen."

Met de campagne Verliefd op bio. Toe aan een duurzame relatie? wil Odin nog meer klanten inspireren om zich te binden aan Coöperatie Odin. In maart, april en mei krijgen nieuwe leden een gratis Odin Goodiebag met biologische boodschappen ter waarde van 50 euro. Met de hashtag #verliefdopbio maakt Odin duidelijk ook de jongere generaties aan te willen spreken. Merle: "Overigens begon mijn liefde voor bio op driejarige leeftijd in de biodynamische moestuin van mijn vader."

Voor meer informatie: www.odin.nl/verliefdopbio


Publicatiedatum: