Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Carrefour BIO-producten

Al meer twintig jaar biedt Carrefour haar klanten een uitgebreid gamma aan bio producten. Een gamma dat vandaag meer dan 1.200 bio producten telt. Ze zijn niet alleen lekker, maar Carrefour maakt ze ook toegankelijk voor iedereen dankzij het gamma 'Carrefour BIO', dat zich aan de huidige tendensen aanpast en nieuwe trendy producten voorstelt.

De producten beantwoorden aan de vier engagementen van Carrefour BIO:
  1. Ze zijn gecertificeerd door onafhankelijke organismen
  2. Ze zijn lekker
  3. Ze zijn toegankelijk
  4. Ze bevatten gegarandeerd geen GGO, chemische meststoffen of synthetische pesticiden.

Aan het gamma, die al 1200 producten telde, zijn enkele nieuwe producten toegevoegd, zoals Belgische soepen en biologische granola.

Biologische Granola
Granola is al een tijdje hip als ontbijt. Deze biologische granola van Carrefour BIO zit vol vezels om de dag mee door te komen. Ontdek de twee varianten. Een zoetere granola met honing en een extra crunchy mix met gepofte quinoa.

Biologische soep
Deze soep wordt gemaakt van de beste ingrediënten om de kwaliteit te bewaren. Met tomaten uit Italië, heerlijke lokale groenten en een vleugje room. De soepen zijn halfgeconcentreerd. Verdun ze dus met evenveel water en geniet van de heerlijke smaak.

Geroosterde Boekweit
Boekweit is van nature een bron van vezels en proteïne. De geroosterde zaden vormen een knapperige toevoeging aan smoothie, salade of ontbijt. Ze zijn ook geschikt voor mensen met een glutenintolerantie.

Duo van Quinoa en Bulgur
De zaden van deze quinoa en bulgur mix zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Ze bevatten dus geen sporen van chemische meststoffen. Boordevol vezels en proteïnen zijn ze dus een goede vervanger van rijst of couscous.

Khorasan Tarwe
Deze tarwe, beter bekend als Kamut, is een oergraan. De harde tarwesoort bevat weinig zetmeel en veel gluten. Als voorvader van durum kan je het perfect gebruiken om pizza, pannenkoeken of brood mee te maken.

Niet vergeten de must have van het Carrefour BIO gamma

Bio Kokosolie

De biologische kokosolie van Carrefour is de perfecte vervanger van de traditionele vetstoffen. De olie is afkomstig uit de eerste persing waardoor er geen voedingsstoffen verloren gaan. Gebruik hem tijdens het bakken, wokken of zelfs frituren.

Lichtbruine Rietsuiker
De biologische rietsuiker van Carrefour wordt gemaakt van suikerriet dat verbouwd werd zonder kunstmeststoffen. Omdat er geen raffinage aan het proces te pas komt, blijft de lichtbruine kleur bewaard. Gebruik de losse rietsuiker in dessert, bij je ontbijt of in de koffie.

Over Carrefour België

Carrefour stelt vandaag 11.500 mannen en vrouwen tewerk. Met 45 Carrefour Hypermarkten, 443 Market Supermarkten, 296 Express buurtwinkels en 179 Drive afhaalpunten is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase volgt.

Dankzij haar lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van 11.000 lokale en meer dan 2.200 Bio & Welzijnsproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun boodschappen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, de grootste voedingsretailer ter wereld met meer 380.000 medewerkers. De groep is met meer dan 12.000 winkels aanwezig in meer dan 30 landen en realiseerde in 2016 een omzet van 103,7 miljard euro onder enseigne.

Voor meer informatie: www.carrefour.eu
Publicatiedatum: