Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

"We zijn hier heel blij mee en trots op"

EKO-keurmerk wordt gevierd met het ‘blije biologische worstenbroodje’

Tholen - Twee weken geleden heeft de Wasvenboerderij het officiële EKO-keurmerk ontvangen. "We zijn hier heel blij mee en trots op, het heeft best wat voeten in de aarde om deze te mogen ontvangen", zo vertelt Bart Sanders. Om het te vieren heeft de bakkerij 'blije biologische worstenbroodjes' gebakken. "Het vlees in ons worstenbroodje komt van de Blije Big, een biologische Eindhovense varkensboerderij, zo zijn we op de naam van het broodje gekomen. We hebben het broodje ook een ronding gegeven, zodat het doet denken aan een 'smiley'. De klanten reageren er positief op en vinden het een lekker broodje, deze komt dan ook vast in ons assortiment", aldus Bart Sanders.



Niet alleen een bakkerij

De bakkerij heeft voorheen ook overwegend biologisch gebakken. "Nu mogen we het keurmerk echt uitdragen en dat is mooi, maar voor de klanten verandert er dus niet veel", vult Bart aan. De Wasvenboerderij heeft naast een bakkerij ook een winkel, gasterij (restaurant), koffiebranderij en een tuinderij. Hier werken vakmensen en zorgprofessionals samen met vrijwilligers en mensen met een verstandelijke beperking.



Mooie ontwikkelingen

Bart laat ook weten dat er momenteel vanuit restaurants ook interesse is om zowel brood, koffie als groenten af te nemen en ook zijn ze in gesprek met een bio-supermarkt. Niet alleen het brood, maar ook de koffie heeft het EKO-keurmerk ontvangen. "Het zijn allemaal mooie ontwikkelingen en straks wanneer het terras ook weer opengaat zal deze naamsbekendheid alleen maar groter worden", zo eindigt Bart.

Voor meer informatie:
Bart Sanders
't Wasven
Celebeslaan 30
5641 AG Eindhoven
www.wasven.nl

Publicatiedatum :
Author:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018