Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Danny Schuwer (Brinkers): "Nieuw distributiecentrum in gebruik genomen"

Bio-chocoladepasta's verrijkt met proteïne

Tholen - Brinkers heeft vorige week het nieuwe merk 'La Vida Vegan Protein' geïntroduceerd. De Nederlandse producent van biologische chocoladepasta’s presenteerde het merk tijdens de BIOFACH. "Het zijn bijzondere producten. Deze chocoladepasta's zijn namelijk niet alleen 100% biologisch, maar ook Fairtrade gecertificeerd. Verder bevatten ze geen palmolie, 70% minder suiker en zijn ze zowel vegan als glutenvrij. De 22% toegevoegde plantaardige proteïne maakt het tot een heel compleet product en een unieke innovatie in het chocoladepasta-schap. We zijn best een tijd bezig geweest met de ontwikkeling van deze producten. Daarom zijn we extra trots dat we deze lijn in september op de markt kunnen gaan brengen", vertelt directeur Danny Schuwer.


De nieuwe La Vida Protein-lijn.
 

Uitbreiding bestaande lijnen

La Vida Vegan Protein zal in 3 varianten op de markt gebracht, namelijk: Caramel & Chocolade, Kokos & Chocolade en de Crunchy Hazelnoot & Chocolade. Danny geeft aan dat ook de bestaande La Vida Vegan-lijn (zonder toegevoegde proteïne) het erg goed doet. "La Vida Vegan staat al onder meer in Nederland, Duitsland, België en Spanje in de schappen. En we gaan deze pasta's nu ook in Engeland en Canada introduceren. En omdat de reacties zo positief zijn, hebben we besloten om deze lijn verder uit te breiden. Dit doen we met de Witte Chocolade en Kokos variant en de 15% amandel. De La Vida Vegan-lijn zal vanaf mei uit vijf varianten bestaan. Tot nu toe hadden we alleen Chocolade, Pure Chocolade en Hazelnoot Chocolade."
 

De twee nieuwe La Vida Vegan-varianten.

Er zijn overigens niet alleen vernieuwingen rondom de La Vida Vegan-lijn te melden. Ook de Chocolate Rhapsody-lijn zal aangevuld worden met nieuwe variëteiten: Gianduja 40% Hazelnoot, Crunchy Amandel & Matcha en Pistache (met witte chocolade).


De nieuwe varianten van Chocolate Rapsody.
 

BIOFACH

Brinkers kan volgens Danny weer terugkijken op een geslaagde BIOFACH-deelname. "Het waren weer drukke, maar erg productieve en leuke dagen. We spreken altijd af met al onze afnemers die op de beurs zijn. Ook hebben we veel afspraken met potentiële klanten en spreken we uiteraard met geïnteresseerde passanten."
 

Het complete BIOFACH-beursteam van Brinkers in de stand.

Nieuw distributiecentrum

En Danny geeft aan dat ze bij Brinkers ook achter de schermen niet stil zitten: "Per 1 januari hebben we ons nieuwe distributiecentrum en magazijn in gebruik genomen. Hiermee hebben we er 2.500 vierkante meter ruimte bij gekregen, een mooie stap waardoor we ons bedrijf nog verder kunnen gaan ontwikkelen."

Voor meer informatie:
 
Daniela Schnieders
Brinkers Food
Marssteden 58
7547 TD Enschede
053 4282725
d.schnieders@brinkers.com
www.brinkers.com