De nieuwe La Vida Protein-lijn.
Uitbreiding bestaande lijnen
La Vida Vegan Protein zal in 3 varianten op de markt gebracht, namelijk: Caramel & Chocolade, Kokos & Chocolade en de Crunchy Hazelnoot & Chocolade. Danny geeft aan dat ook de bestaande La Vida Vegan-lijn (zonder toegevoegde proteïne) het erg goed doet. "La Vida Vegan staat al onder meer in Nederland, Duitsland, België en Spanje in de schappen. En we gaan deze pasta's nu ook in Engeland en Canada introduceren. En omdat de reacties zo positief zijn, hebben we besloten om deze lijn verder uit te breiden. Dit doen we met de Witte Chocolade en Kokos variant en de 15% amandel. De La Vida Vegan-lijn zal vanaf mei uit vijf varianten bestaan. Tot nu toe hadden we alleen Chocolade, Pure Chocolade en Hazelnoot Chocolade."De twee nieuwe La Vida Vegan-varianten.
Er zijn overigens niet alleen vernieuwingen rondom de La Vida Vegan-lijn te melden. Ook de Chocolate Rhapsody-lijn zal aangevuld worden met nieuwe variëteiten: Gianduja 40% Hazelnoot, Crunchy Amandel & Matcha en Pistache (met witte chocolade).
De nieuwe varianten van Chocolate Rapsody.
BIOFACH
Brinkers kan volgens Danny weer terugkijken op een geslaagde BIOFACH-deelname. "Het waren weer drukke, maar erg productieve en leuke dagen. We spreken altijd af met al onze afnemers die op de beurs zijn. Ook hebben we veel afspraken met potentiële klanten en spreken we uiteraard met geïnteresseerde passanten."Het complete BIOFACH-beursteam van Brinkers in de stand.
Nieuw distributiecentrum
En Danny geeft aan dat ze bij Brinkers ook achter de schermen niet stil zitten: "Per 1 januari hebben we ons nieuwe distributiecentrum en magazijn in gebruik genomen. Hiermee hebben we er 2.500 vierkante meter ruimte bij gekregen, een mooie stap waardoor we ons bedrijf nog verder kunnen gaan ontwikkelen."Voor meer informatie:
Daniela Schnieders
Brinkers Food
Marssteden 58
7547 TD Enschede
053 4282725
d.schnieders@brinkers.com
www.brinkers.com