Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beurs trekt ongeveer 50.000 bezoekers

Fotoreportage Nederlandse inbreng op BIOFACH 2018

De BIOFACH en VIVANESS 2018 heeft ongeveer 50.000 bezoekers uit 134 verschillende landen getrokken. Dit maakte de beursorganisatie vanmorgen bekend. Op de gecombineerde vakbeurs presenteerden een recordaantal van 3.218 exposanten hun producten en diensten. De exposanten waren afkomstig uit 93 landen. Biojournaal bezocht de meer dan 100 Nederlandse exposanten en maakte daarvan deze uitgebreide fotoreportage.


De stands van Tradin Organic Agriculture, Groen Agro Control en Lovechock. Rechtsonder Reudink (bezoekers) tijdens de borrel bij het Holland Paviljoen.

Er waren twee nieuwe zalen (4A en 8) en het focusthema was 'Next Generation'. Ook was in de eerste hal een speciale show 'Organic from the start' ingericht, daar konden bezoekers meer informatie over de biologische werkwijze inwinnen.

De BIOFACH 2019 zal in dezelfde week plaatsvinden, van 13 tot en met 16 februari 2019. Ongeveer 96% van de bezoekers van dit jaar hebben al aangegeven deze data zeker in hun agenda te noteren.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie: www.biofach.de