Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Smaakspecialist presenteert nieuwste producten aan internationaal publiek

"De grootste trend is en blijft veganistische voeding"

Tijdens de grootste beurs in Europa op het gebied van biologische voeding heeft de Smaakspecialist bezoekers het veelzijdige assortiment laten ontdekken. Van dinsdag 14 tot en met zaterdag 17 februari was het beurscomplex van Neurenberg voor de BIOFACH omgetoverd tot een biologische walhalla met meer dan 3000 verschillende stands vanuit 93 verschillende landen.



Visite van over de hele wereld

De BIOFACH was voor de Smaakspecialist een goed moment om kennis te maken met nieuwe internationale klanten. Er kwamen bezoekers langs vanuit Europa, (Zuid-) Amerika, Afrika en Azië. "De beurs is ook een uitgelezen kans om bestaande klanten te inspireren met de nieuwste productinnovaties van de merken Smaakt, BioToday en Raw Organic Food. De innovaties die door de bezoekers zeer gewaardeerd werden waren onder andere: geroosterd lijnzaad, kaasfondue in de varianten geitenkaas en Hollandse kaas, de linzen-maïswafel, fruitsnoep en natuurlijk de nieuwe pompoenrange met pompoencurry, -ketchup en -passata. Alle productinnovaties zijn in lijn met de mijlpaal om te werken zonder toegevoegde geraffineerde suikers", vertelt Hélène Lokhoff (New Product Development bij De Smaakspecialist).



Vegan is en blijft een hit

De BIOFACH is het centrum voor de biologische sector. Ook voor de Smaakspecialist dus een bron van inspiratie om te zien wat er speelt in de markt. "De grootste trend is en blijft veganistische voeding. Je zag dit over de hele beursvloer terugkomen. Hier spelen wij als de Smaakspecialist op in door het ontwikkelen van nieuwe producten die rijk zijn aan eiwitten zoals de peulvruchtenchips van BioToday en de lupinebonen van Smaakt. Ook zagen we dat kurkuma steeds populairder wordt. Dit nemen wij mee in onze productontwikkelingen en zien jullie wellicht snel in ons assortiment terug", aldus Hélène.

Voor meer informatie: www.desmaakspecialist.nl
Publicatiedatum: